tuger Well-Known Member 1 Септември 2011 #1 Някой има ли такава карта и към коя банка е ? Gaypal вземат 4 цента при конвертирането и не искам да ги обръщам при тях. Гледах, че някои банки даже нямат дебитни карти с лири. Споделете, ако имате опит.
Някой има ли такава карта и към коя банка е ? Gaypal вземат 4 цента при конвертирането и не искам да ги обръщам при тях. Гледах, че някои банки даже нямат дебитни карти с лири. Споделете, ако имате опит.
bgkulinar Well-Known Member 1 Септември 2011 #2 От: Дебитна карта за британски лири В ПП слагаш опцията валутата да се конвертира от банката, не от тях и си свиркаш. Последно купувах с карта на ПИБ и курса ми се върза 2.24.
От: Дебитна карта за британски лири В ПП слагаш опцията валутата да се конвертира от банката, не от тях и си свиркаш. Последно купувах с карта на ПИБ и курса ми се върза 2.24.
ruseneca Member 1 Септември 2011 #3 От: Дебитна карта за британски лири Сметките в Първа Инвестиционна Банка могат и да са в британски лири. Вървят с Visa Electron с чип за по-голяма сигурност!
От: Дебитна карта за британски лири Сметките в Първа Инвестиционна Банка могат и да са в британски лири. Вървят с Visa Electron с чип за по-голяма сигурност!
bgkulinar Well-Known Member 2 Септември 2011 #4 От: Дебитна карта за британски лири Имаш сметка да правиш сметка в лири, само ако имаш доход в лири (бах тия повторения).
От: Дебитна карта за британски лири Имаш сметка да правиш сметка в лири, само ако имаш доход в лири (бах тия повторения).
P potrebitel01 New Member 12 Октомври 2011 #5 От: Дебитна карта за британски лири Може да иска да плаща нещо в паунд и просто да не иска да му се обменят от левове в банката, а той да си ги обмени в обменно бюро и да спести.
От: Дебитна карта за британски лири Може да иска да плаща нещо в паунд и просто да не иска да му се обменят от левове в банката, а той да си ги обмени в обменно бюро и да спести.
Brad Active Member 13 Октомври 2011 #6 От: Дебитна карта за британски лири Повечето банки нямат подобна услуга. Ползвам на ПИБ и съм доволен...
От: Дебитна карта за британски лири Повечето банки нямат подобна услуга. Ползвам на ПИБ и съм доволен...