harkon New Member 22 Юни 2009 #2 От: Девет причини сайта ви да има висок Bounce Rate Добра статия, но първо трябва да ги накарам да влизат. После ще му мисля за Bounce rate.
От: Девет причини сайта ви да има висок Bounce Rate Добра статия, но първо трябва да ги накарам да влизат. После ще му мисля за Bounce rate.
C Carnation Member 22 Юни 2009 #3 От: Девет причини сайта ви да има висок Bounce Rate harkon каза: Добра статия, но първо трябва да ги накарам да влизат. После ще му мисля за Bounce rate. Увеличете... Някои от причините се оглеждат още от самото начало...
От: Девет причини сайта ви да има висок Bounce Rate harkon каза: Добра статия, но първо трябва да ги накарам да влизат. После ще му мисля за Bounce rate. Увеличете... Някои от причините се оглеждат още от самото начало...
westside Active Member 28 Август 2009 #4 От: Девет причини сайта ви да има висок Bounce Rate и на мен посещенията ми са проблем , bounce rate ще си доиде от само себе си
От: Девет причини сайта ви да има висок Bounce Rate и на мен посещенията ми са проблем , bounce rate ще си доиде от само себе си
V vagon Member 28 Август 2009 #5 От: Девет причини сайта ви да има висок Bounce Rate Знам , че не е много по темата, но някой знаели колко процента като резултат се счита за нормален bounce rate. Например има сайт с 30% боунс рейт и такива с 50 и 70%.
От: Девет причини сайта ви да има висок Bounce Rate Знам , че не е много по темата, но някой знаели колко процента като резултат се счита за нормален bounce rate. Например има сайт с 30% боунс рейт и такива с 50 и 70%.
X xax0 Member 28 Август 2009 #6 От: Девет причини сайта ви да има висок Bounce Rate Според мен няма такова нещо като нормален баунс рейт. Всичко под 50% за мен е добре. Сайтовете ми, които имат посещения основно през гугъл имат висок баунс рейт. Тези, които са с директни посещения са с нисък. Минималния баунс рейт който съм виждал е на сайт на игра - 25%
От: Девет причини сайта ви да има висок Bounce Rate Според мен няма такова нещо като нормален баунс рейт. Всичко под 50% за мен е добре. Сайтовете ми, които имат посещения основно през гугъл имат висок баунс рейт. Тези, които са с директни посещения са с нисък. Минималния баунс рейт който съм виждал е на сайт на игра - 25%