Здравейте,
пиша за първи път тук, но се надявам на вашият компетентен отговор!
Имам сайт, който от 7 дни Гугъл спря да индексира.Не знам каква е причината, четейки изискванията на гугъл не виждам да има нарушение за бан, но все пак е факт.
Сайта е кулинарен и публикациите са изключително авторски както и снимките, защо така се получава не знам?!?!
Нямам никакви познания в тази област, само го администрирам т.е. публикувам информацията.
Вече е на 8 м. и до сега нямаше никакъв проблем стигаше до 1800 посещения/1 400-500 уникални.
Публикувам във Свежо и други форуми дето има опция да се публикуват връзки към сайта.
Имам блог в който публикувам кратък текст и връзка към сайта със снимка.
Това може ли да бъде причина или не?
Може ли някой да ми помогне и да ми каже каква може да е причината и има ли шанс да се оправи това?
Сайта беше стигнал до PR 3, а сега е 1 в момента.
Благодаря предварително!
Моля, ако мнението не е за тук да бъде преместено от модераторите!
пиша за първи път тук, но се надявам на вашият компетентен отговор!
Имам сайт, който от 7 дни Гугъл спря да индексира.Не знам каква е причината, четейки изискванията на гугъл не виждам да има нарушение за бан, но все пак е факт.
Сайта е кулинарен и публикациите са изключително авторски както и снимките, защо така се получава не знам?!?!
Нямам никакви познания в тази област, само го администрирам т.е. публикувам информацията.
Вече е на 8 м. и до сега нямаше никакъв проблем стигаше до 1800 посещения/1 400-500 уникални.
Публикувам във Свежо и други форуми дето има опция да се публикуват връзки към сайта.
Имам блог в който публикувам кратък текст и връзка към сайта със снимка.
Това може ли да бъде причина или не?
Може ли някой да ми помогне и да ми каже каква може да е причината и има ли шанс да се оправи това?
Сайта беше стигнал до PR 3, а сега е 1 в момента.
Благодаря предварително!
Моля, ако мнението не е за тук да бъде преместено от модераторите!
Последно редактирано: