Ден на стартиращия предприемач

Tsanko

Member
Днес разбрах за тази инициатива и ще се постарая да отида. На 27.09.2007 Българската заначтчийска камара организира Ден на стартиращия предприемач в рамките на есения технически панаир в град Пловдив. За да не пиша глупости и неща, които незнам просто ще ви покажа програма.

12.00 – 18.00
Ден на стартиращия предприемач – 2007
Инициатива на Национална занаятчийска камара в рамките на проект „STARTERSCOACH“, по Програма за сътрудничество между Фландрия и страните от Централна и Източна Европа, в партньорство с UNIZO – Белгия
Акценти:
1. Информационни щандове: участниците могат да съберат информация, да получат практични идеи и съвети
2. Информационни сесии: актуална информация за всичко, което съпътства осъществяването на предприемаческите идеи: формули за успешен бизнес, финансиране, бизнес план, внос и износ, електронна търговия и др.
3. Индивидуални консултации: съвети от висококвалифицирани консултанти към стартиращи и млади предприемачи
4. Нет - кафе: разговори с експерти, обмяна на идеи
Без такса за участие. За контакти: www.nzkbg.org
Организатори: Национална занаятчийска камара, Регионална занаятчийска камара – Пловдив, Търговско-промишлена камара – Пловдив, Евро Инфо Център – Пловдив, Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия
Място: Приемна на Министерство на икономиката и енергетиката, Приемна на БТПП, палата 28
 
Да и аз мисля, че ще е доста полезно. За съжаление в Пловдив ще съм там от 16 часа защото имам много друга работа, но ще се постарая когато деня се организира в София да съм през целия ден там. Така че ако искате може да се разберем за следваща среща на 11 октомври 2007 г. /четвъртък / в Интер Експо център :lol:
 
ако си бях в Пловдив можеше да ви представя, но ... ;)
Инак е лесно. Ако само те спира това, че не можеш да се оправиш, ще те опътя. Ако си с такси му казваш "Панаира". Ще ти излезе 2.50 в най-лошия случай.
Ако си с кола, хващаш втората отбивка за Пловдив и караш все направо. В крайна сметка ще се забиеш в една еднопосочна уличка, която ще излезе точно на булеварда, точно срещу входа на Панаира, ще трябва само да си намериш къде да спреш.
 
Аз бях забравил да кажа за какво ставаше въпрос там:) Аз бях за малко защото имах много работа, но беше интересно. Даваха идеи за нови видове бизнес, които не са чак толкова разпространени в България и за които дават пари от еврофондовете. Общо взето може да започнеш някакъв вид без почти без инвестиция от твоя страна. Също така набарах една чантичка с много интересни книжки само заради, която си заслужава да отидеш. Много ми беше интересно да отида на семинара за онлайн бизнес, но неможах и смятам на 11-ти да съм цял ден там и да вляза на някоя друга тема. Препоръчвам на всеки да се запише преди да отиде :)
 

Горе