Точно така, университети, колежи и другите алабализми само създават социални контакти, но реално на нищо не те учат. Университетът на живота, аз не знам, дали има такса за семестъра...- няма по-добър учител от реалния свят
Точно така, университети, колежи и другите алабализми само създават социални контакти, но реално на нищо не те учат. Университетът на живота, аз не знам, дали има такса за семестъра...- няма по-добър учител от реалния свят
Има, има. Едни плащат малко, защото четат и проучват повече. Други плащат дебело, защото не си правят труда да правят тия проучвания, планирания. Но хубавата новина е, че и в двата случая научаваш повече с всяко едно поето бизнес начинание. И да, никой университет няма да те научи на това.Точно така, университети, колежи и другите алабализми само създават социални контакти, но реално на нищо не те учат. Университетът на живота, аз не знам, дали има такса за семестъра...
Бате, обаче не става ясно защо са тия "тъмни прозорци". Може да са по ред причини. Примерно наскоро видях нещо, в което не бих позволил и котката ми да се изпикае, даващо се за сумата от 500 лева на месец. Да не говорим, че беше едва 30 кв. Ако не е и по-малко.По линия имотите и софето:
http://www.investor.bg/analizi/113/a/neobitaemite-jilishta-v-sofiia-se-uvelichavat-246819/
Банко, търсенето на наеми е огромно. Нямаш си идея какви са цените и какви са условията. Много мои приятели напослидък търсят да наемат и като виждам в какви коптори живеят ми става жал. В момента вноската по кредит ти е по-ниска от наема за същото жилище. При все, че жилището като го придобиеш можеш да правиш много неща с него.Бате, обаче не става ясно защо са тия "тъмни прозорци". Може да са по ред причини. Примерно наскоро видях нещо, в което не бих позволил и котката ми да се изпикае, даващо се за сумата от 500 лева на месец. Да не говорим, че беше едва 30 кв. Ако не е и по-малко.