Тук има ли 1 който може да се нарече "дизайнер" .... до момента видях само жалки подобия на дизайн а и да питам някаква конкредна сесия за поръчки към дизайнери има ли тука ?
хайде на бас че на много други места ще му продадът нещо неструващо за много пари
Тук има ли 1 който може да се нарече "дизайнер" .... до момента видях само жалки подобия на дизайн а и да питам някаква конкредна сесия за поръчки към дизайнери има ли тука ?
Добре, може и да не ставаме въобще за дизайнери и да сме пълни дупки, но не мисля, че това е начина да се накърнява достойнството на човек! /опитвам се да се държа мило,а не както с wsar (въпреки, че си го заслужава малко или много) , че пак ще има да ме заплашва, че ще ме съди, "пича" ;] /
Мило, малко момченце, недей цитира батко си по форума, когато пак не си подготвен. Нали ти казах, когато навършиш пълнолетие ше дигаш ръка и ако някой ти даде да приказваш, чак тогава можеш да се обаждаш. Стопляш ли?