Tук си прав.Всъшност, ако нямаш изграден авторитет тук и не си постнал линк към сайта си , какво ти дреме, че няма да спазиш правилата.
Затова при такива случай трябва да се предприемат мерки за да не се повтаря, в случая банана не е достатъчен мисля.
Мисля, че пича ще се включи да обясни за какво става дума. Иначе да, трябва малко по така с тия конкурси, щото малко излизат извън правилата и създават кофти впечатление.Аз предлагам който има рейтинг под 10 да има право да организира конкурси само с предварителен депозит към @Blinky, така, ако не обяви победител поне ще спонсорира развитието на форума
Щом не се е включил, ще има още ден-два да обясни ситуацията и ще е нужно ние админите да вземем някакви мерки. Респект, но айде бъдете хора на място.Мисля, че пича ще се включи да обясни за какво става дума. Иначе да, трябва малко по така с тия конкурси, щото малко излизат извън правилата и създават кофти впечатление.
Щом не се е включил, ще има още ден-два да обясни ситуацията и ще е нужно ние админите да вземем някакви мерки. Респект, но айде бъдете хора на място.
Да взема и аз един конкурс да пусна тогаваПолучава предупреждение за това и в рамките на седмица ще се надявам да даде някакво становище, ако не ще е нужно да вземем мерки. Така не става. Форумът няма да събира хора тарикати. Другите страдат от това.
Недей. Ще се разправяме с него....Да взема и аз един конкурс да пусна тогава