Още с пускането на конкурса ми се искаше да дам мнение, но се отказах, защото все пак това е конкурс за лого, а и собствениците едва ли биха искали да видят нещо различно от лого, още повече критика към сайта си и конкретно към домейна.
Обаче
някой вече ме е изпреварил с критика и за това ще дам мнение, че така и така смятам за важно.
Първо такъв домейн никога не може да бъде бранд. Второ и най-важното, домейна не пасва по никакъв начин за такъв сайт. Как си представяте дрешник за сайт за оригинални спортни стоки? Това е селска дума свързана с едно място, където хората бишкат сезонните си партакеши и най-вече се свързва с някакво излишно помешение, което е удобно използвано за склад. За мен е супер несериозно да продаваш скъпи, маркови неща, да наблягаш на марката и брандът им, в същото време да са малко на брои и уникални един вид, и това да предлагаш в платформа с името ДРЕШНИК. Ставаше за някакъв сайт с хиляди евтинджоси, но в никакъв случаи не и за маркова и уникална стока.
Сори за изразените ми мисли, надявам се да не развалям с нищо убавият конкурс
ПП; връщам си мнението, защото дриймбенч отказа да изтрие цитата. Общо взето се притесних да не прецакам конкурса, когато авторът осъзнае колко съм прав всъщност. Но понеже пейката на мечтите ми отказа в лично с мотивите "не си крий мението, когато си сгрешил" (явно и той се е увъртял нещо ), пускам си пак мнението за домейна и за грубата грешка при използването му за сайт за маркови спортни стоки.