Здравейте,
Имам идея да направя платформа за доставка на храна специализирана в доставката на цели кутии с различни артикули и отстъпка на тях.
Едит: Става въпрос за хранителни артикули, не ястия готови от ресторант.
Едит2: Всеки участвал в конкурса ще получи ваучер след стартирането на платформата за 50 лева еднократно, наградата е за участие не за вариант!
Име: Foodpack.bg
Лого ще се използва във всички рекламни материяли, сайт, приложение и социални мрежи и тн.
Начало на конкурса: 21.11.2023
Краен срок на конкурса: 28.11.2023 18:00
Дата за обявяване на победител: 30.11.2023 19:00
Награда: 150 лева
Насоки към дизайнерите: Нямам. За мене това е творческа работа и не искам да слагам ограничения в мисленето, отворен съм за всякакви идей.
ЗАПОЗНАТ СЪМ С ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН
Имам идея да направя платформа за доставка на храна специализирана в доставката на цели кутии с различни артикули и отстъпка на тях.
Едит: Става въпрос за хранителни артикули, не ястия готови от ресторант.
Едит2: Всеки участвал в конкурса ще получи ваучер след стартирането на платформата за 50 лева еднократно, наградата е за участие не за вариант!
Име: Foodpack.bg
Лого ще се използва във всички рекламни материяли, сайт, приложение и социални мрежи и тн.
Начало на конкурса: 21.11.2023
Краен срок на конкурса: 28.11.2023 18:00
Дата за обявяване на победител: 30.11.2023 19:00
Награда: 150 лева
Насоки към дизайнерите: Нямам. За мене това е творческа работа и не искам да слагам ограничения в мисленето, отворен съм за всякакви идей.
ЗАПОЗНАТ СЪМ С ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН
Последно редактирано: