Здравейте, обявявам конкурс за дизайн на опаковка за брашно с награда 200лв и срок до 14.04.24г. Победителят ще бъде обявен на 15.04.24г.
Указания:
За пример ползваме тази на софия мел:
Основното е на мястото на сърцето да е такъв хлебар с лопатата и пеща в червен цвят и да пише под, над или др "Брашното на столетника". Без знамето и без България!
Долу под логото да има пак нещо - кексчета, мъфини, хлебчета, фон или др с надпис "Пшеничено брашно ТИП 500" и нетно количество 1кг е както е на примерната опаковка.
Разгъвка nа опаковката, ако е ноебходима:
Това са основните изисквания.
Отзад или отстрани да има рецепта примерно за солени мъфини :
Също отзад или отстрани трябва да се добави инфото по-долу, но това може да го нагласим и след избора на победител.
Съставки: пшенично брашно тип 500, агент за обработка на брашно (аскорбинова киселина), ензими
Бяло брашно, произведено от избрана българска пшеница с характерно по-високо протеиново съдържание за приготвянето на хлебни и сладкарски
изделия в домашни условия (хляб, питки, погачи, закуски, пици, торти, сладкиши, пайове, крекери и други хлебни изделия).
Най-добър до: виж маркировката отгоре на пакета
Условия за съхранение: на сухо и проветриво място, без пряка слънчева светлина
Произведено от:
Оставам на линия ако имате въпроси и нужда от допълнително инфо! Запознат съм с правилата и гарантирам за наградата!
Указания:
За пример ползваме тази на софия мел:
Основното е на мястото на сърцето да е такъв хлебар с лопатата и пеща в червен цвят и да пише под, над или др "Брашното на столетника". Без знамето и без България!
Долу под логото да има пак нещо - кексчета, мъфини, хлебчета, фон или др с надпис "Пшеничено брашно ТИП 500" и нетно количество 1кг е както е на примерната опаковка.
Разгъвка nа опаковката, ако е ноебходима:
Това са основните изисквания.
Отзад или отстрани да има рецепта примерно за солени мъфини :
Също отзад или отстрани трябва да се добави инфото по-долу, но това може да го нагласим и след избора на победител.
Съставки: пшенично брашно тип 500, агент за обработка на брашно (аскорбинова киселина), ензими
Бяло брашно, произведено от избрана българска пшеница с характерно по-високо протеиново съдържание за приготвянето на хлебни и сладкарски
изделия в домашни условия (хляб, питки, погачи, закуски, пици, торти, сладкиши, пайове, крекери и други хлебни изделия).
Най-добър до: виж маркировката отгоре на пакета
Условия за съхранение: на сухо и проветриво място, без пряка слънчева светлина
Произведено от:
Оставам на линия ако имате въпроси и нужда от допълнително инфо! Запознат съм с правилата и гарантирам за наградата!
Последно редактирано: