От: Дизайн на фасада на магазин за чанти и аксесоари
В общи линии представите ми съвпадат с Вашите.
Снимката е стара. В момента е само за чанти и бижута:
Над бялата етажерка ще има лед екран.
За горната част от ламарината мислех да сложа нещо такова:
............
Отстрани където е надписа Спайдър, ми се върти в главата силует на жена или ако се съберат на мъж и жена.
Надписа "SALE" е на картон, който махаме и слагаме.
Магазина в този си вид е от 15години, всички го знаят визуално и постоянно го снимат, все пак си е някаква реклама. Така съм го наел, мисля че няма да е разумно да махна паяка, въпреки че не ми харесва.
Ако Ви се занимава пишете на лично какво Ви е предложението.
Ok, като искате жена силует на мястото на надписа, постнатата снимка може да послужи като тема (theme).
Като купуваме от Apple не отиваме там да купуваме ябълки, нали, но името е дадено от ден първи. Аз принципно не бих съветвала да сменяте името, даже то е ваша много силна страна, освен поради някакви авторрски права т.н не трябва да го сменяте, но пак казвам, то е твърде добро за бизнеса.
Представете си диалога: ауу много хубава чанта, откъде я купи, Елена?
Отговор: От Спайдър (от спайдър-а, от спайдърите, от паяка) я взех, много съм доволна.
Запомня се добре и е звучи уникално за дамите пазаруващи от магазина ви, т.е. идентифициране на пазаруващите от вас е много силно. Е, личи си, че наситина препоръчвам да не сменяте името
Паяка прави паяжина, нали? Събира мухи,....... чанти... гривни хаха т.н. Като не може да махнете паяка, използвайте го! Залапете, под него, на ламарината снимки с чанти и/или аксесоари, да изглежда все едно той си ги събира, малко да изглежда като пристрастен. Задявката ще се хареса на жените много.
Още - в паяка имаме висящ елемент. Би било тематично свързващо като виснете нещо на витрината, ето защо ми допадна снимката с висящите чанти. Т.е на витрината ако имате вляво силует на жена, вътре на витрината спуснати с ръце сложете висящи две, три чанти.
Ако все още имате тази ваза вътре, махнете я от витрината, защото тематично не се връзва, даже и в момента. Женски елемент е, да, но не се връзва.
Много ми допадна това, че вътре имате тухли/блокчета структура стена, а не гладка стена. Похвално и че общината е подменила тротоара, много е красиво. Може ли да измислите нещо - там където свършва ламарината, до нивото на тротоара има около 10ина см стои като незавършено, да го запълните с нещо?
Името S P i D E R сложете на тясната част на ламарината горе, тази част която стои отвесно на тротоара, така ще може да се чете. Ламарината е от три части - препоръчвам надписа на най-дясната трета пловина.
Ако не ви допада идеята с ръце с висяши щанти, купете няколко паяка, сложете ги прикрепени някак си на видно, и на тях сложете пръстени, на краката им, или обеци, или гривни омотайте на краката им. Да има закачка че носят и те аксесоари.
Всичко да е мислено в елегантен стил и неутрално - да може и елегантно облечена жена, и тиийнейджър, и такива които са почитателки на чалга да си оставят парите при вас
Като тема - този линк да ви инспирира ако ползвате пластмасови паяци, или пък ръце - има и много цвят, щото виждам че искате цвят малко ......... линк
а за закупуване манекенски ръце, не можах да намеря подходящи в българия, та ако ползвате йбей .......... линк
След като сте мъж, сложете една едноцветна риза, сложете вратовръзка, и говорете с клиентките. Не им продавайте, а си говорете. Страшно ще им хареса
и ще се връщат.
Един ден живот и здраве, ще имате и уебсайт и ще си засилите темата на спайдер-а който има addiction да си купува чанти и аксесоари и каквото допълните след време към асортимента.
Желая ви успех
пс нарочно изписвам в името с малко i, защото звучи модерно и малко разчупва надписа
пм ъммм странна политика, не мога очевидно да постна линкове, щото имам недостатъчно постове.