От: Дизайн
Радвам се, че има такива теми тук. Поздравления за смелостта да пишеш за това тук

(предвид на какви коментари съм виждала тук...). Отговарям, защото обичам градивната критика. Особено, когато човек дава нещо от себе си и има нужда от обратна връзка. А аз обичам да правя детайлен анализ, надявам се да ти е от полза :|
Чудесен опит! На мен ми харесва, моите първи опити бяха доста по-смразяващи кръвта
Харесва ми синия фон и преливането, както и това, че тъмният тон е в горната част на екрана.
Хубав избор на цветове! Определено не си представям такъв тип сайт в оранжево-червено или розови нюанси.
Думата LINK е направена с хубав ефект, браво.
Харесва ми и това, че ME е с коренно различен цвят и ефект.
Бутона също е хубав, както и отражението и смаленото ГО в лупата.
Хубаво се е получило и с отрязаната дръжка на самата лупа.
Като цяло е минималистичен, което лично на мен ми допада. И има логика

предвид същността на сайта.
...Какво по-хубаво от опростен дизайн на сайт за опростяване на линкове ...
Имам само 2 малки забележки, които всъщност са дребни корекции:
Центрирай някак

Отдолу текст линковете ти имат разделители--->
| <--- Гледай да са на еднакво разстояние от всяка дума. Но това е дребен проблем и ще го оправиш за секунди.
Другото нещо - лентата, където се изписва адреса трябва също да я центрираш по вертикал. Т.е. да е на еднакво разстояние от горния долния край на бялото поле (белия бутон или кой както му казва). Или поне да не бие на очи :wink:
Като цяло - справил си се чудесно, за човек, който не претендира да се занимава с дизайн, а го прави между другото! Продължавай в същия дух :clap:
Поздрави!
ЛаДес уеб студио