От: Директории за статии които стават платени - какво мислите по въпроса?
По принцип съм за платените директории за статии, но не и подхода, който ползва Андрей. Някак е доста некоректно да развиваш даден сайт с съдържание на потребителите и после да ги задължиш да си плащат за услугата и то на доста неприемлива цена. Още повече, че хората ползват директориите за статии именно защото са източник на безплатни връзки, а не защото са толкова качествен източник на такива. На мнението съм, че при заварено положение, трябваше да се съобрази с ситуацията и да остави възможността на сегашните потребители да си публикуват свободно, а новите потребители да си плащат. Така ако не друго... щеше да си спечели уважението и хората помогнали му да създаде този сайт ( понеже без тях, щеше да е значително по-трудно ) да се почувстват специални.
Честно казано, много преди Андрей да се сети, че може да направи такава директория за статии, съм мислил по въпроса и дори съм предприел някакви действия, като в момента поддържам такава частна директория за статии в която публикувам основно аз и някой мои познати под формата на бета тестери, които след като пусна директорията официално, ще имат вип статус и няма да си плащат за да публикуват статии. Всички останали, които желаят да пускат публикации в директорията за статии ще трябва да си плащат месечен абонамент, като през този месец могат да пускат колкото си искат статии, които ще бъдат одобрявани на момента, но ще минават и през модератор при първа възможност.
Всъщност съвсем скоро ще имам възможност да довърша CMS-са и съответно ще мога да ви представя и крайният продукт