От: От: От: От: От: От: От: От: Дискусия за Собствен имот или Инвестиране ( при налич
Не може би, а за всичко съм прав. Историите които разказваш са градски легенди (сигурно много книжки си чел).
Само на мен ли е интересно? Ти започна да се хвалиш, нормално е да има хора на които име интересно. Явно ти не си очаквал? (особено щом само на мен ми е "интересно").
Другия път когато се изхвърляш не използвай клишета от типа: работя от 16 годишен, от 18 години живея сам, купил съм си "жилище" сам.
Така казано НЕ може да ме впечатлиш (не знам къде още използваш тези клишета и дали там вървят).
А от този пост става ясно, че нито хубава кола ти трябва, нито ходиш по кръчми и почивки.
Какъв образ искаш да си изградиш?
Ако мислиш, че си пример за подражание - кажи какво правиш, а не какво НЕ правиш. В момента пускаш само трохи, а това обезсмисля писането ти.
п.п. а относно линкедина - отново се насочваш към масовия образ, а не би трябвало, особено щом от 16 годишен си започнал да събираш пари за жилище
п.п.2 и защо мислиш, че всеки успешен има linkedin профил? само защото другите имат и ти трябва да имаш? линкедина не е толкова престижно за колкото Искаш да го използваш. Там HR са повече от обикновените потребители :lol:
Съжалявам, че съм се изхвърлил така. Ще си променя мненията за да не засегна някой друг с това и да не излезе като хвалба.
И може би си прав, не работата от 16 годишен е причината, а това, че отрано съм осъзнал нуждата да се развивам постоянно, изкарвам собствените си пари и да се стремя да изкарвам все повече и повече пари с годините.
Но на теб виждам, че още ти е интересно кога съм се изнесъл, колко съм изкарвал, колко съм събрал, затова предложението ми за по бира остава. Пусни ми Linkedin профила ти на ЛС“
И може би си прав
Не може би, а за всичко съм прав. Историите които разказваш са градски легенди (сигурно много книжки си чел).
Само на мен ли е интересно? Ти започна да се хвалиш, нормално е да има хора на които име интересно. Явно ти не си очаквал? (особено щом само на мен ми е "интересно").
Другия път когато се изхвърляш не използвай клишета от типа: работя от 16 годишен, от 18 години живея сам, купил съм си "жилище" сам.
Така казано НЕ може да ме впечатлиш (не знам къде още използваш тези клишета и дали там вървят).
Продължи с това, че всичко е субективно. Всеки сам си избира как да си живее живота, кое му е приоритет и кое не. Аз лично до ден днешен нямам кабелна, за телефон плащам по 25лв. месец, 15лв. за интернет. А за тези 500лв. за кола на лизинг всеки месец - просто забрави! Карам каквото мога да си позволя да карам. Кръчмите/дискотеките не са ми на сърце и не ме вълнуват, почивки - лятна + 2 през останалата част от годината (основно в близки до БЪлгария страни).
А от този пост става ясно, че нито хубава кола ти трябва, нито ходиш по кръчми и почивки.
Какъв образ искаш да си изградиш?
Ако мислиш, че си пример за подражание - кажи какво правиш, а не какво НЕ правиш. В момента пускаш само трохи, а това обезсмисля писането ти.
п.п. а относно линкедина - отново се насочваш към масовия образ, а не би трябвало, особено щом от 16 годишен си започнал да събираш пари за жилище
п.п.2 и защо мислиш, че всеки успешен има linkedin профил? само защото другите имат и ти трябва да имаш? линкедина не е толкова престижно за колкото Искаш да го използваш. Там HR са повече от обикновените потребители :lol: