mantaman
Well-Known Member
От: От: От: От: От: От: От: От: Продава се POST.bg един от най-важните домейни в БГ р
Лекинко си мери приказките в личните квалификации да не срещнеш бързият влак
Написал съм ти ги на БГ щото ме мързи за неадекватни изказвания като твоето да сменям езика
До толкова се омота че даже вече не знаеш каква ти е тезата - За това ще те помоля да я повториш още веднъж та да се посмеем отново -
Да разбираме че твърдиш че фирми като
- Exxon Mobil;
- Royal Dutch Shell;
- Chevron;
- ENI;
- AXA;
Са калпави имена за брандове ли? - Или просто ни показваш че си чувал за известни фирми?
Еми що тогава не добавиш
IBM
DELL
HP
Айде формулирай си тезата и ела пак
Не говорим за българските, охлюв!
Малко по-бърз трябва да си, за да ми следиш мисълта.
Ако говорихме за българските, щях да ти дам българските абревиатури. Излишно споменах, че говорим за топ 20 най-печеливши фирми в световен мащаб. А там фирмите се изписват точно по този начин, който съм посочил. Хващаш 4-те, които ги знаеш и хайде с тях да го оборим. Слаба работа. Говорим си за имена на фирми и бранд. Отиди с написан на български език "мобил" в централа им в 5959 Las Colinas Boulevard, Irving, Texas, USA и им го покажи, да видим дали ще те разберат. Брандът е термин в маркетинга, който описва компания, продукт, продуктова линия или услуга. Марката се среща под различни форми, включително име, символ, комбинация на цветове или слоган. Защитената от закона марка се нарича търговска марка. В този ред на мисли брандът е exxon mobil, както и комбинации само от едната дума или и от двете (ако говорим само за него).
Лекинко си мери приказките в личните квалификации да не срещнеш бързият влак
Написал съм ти ги на БГ щото ме мързи за неадекватни изказвания като твоето да сменям езика
До толкова се омота че даже вече не знаеш каква ти е тезата - За това ще те помоля да я повториш още веднъж та да се посмеем отново -
Да разбираме че твърдиш че фирми като
- Exxon Mobil;
- Royal Dutch Shell;
- Chevron;
- ENI;
- AXA;
Са калпави имена за брандове ли? - Или просто ни показваш че си чувал за известни фирми?
Еми що тогава не добавиш
IBM
DELL
HP
Айде формулирай си тезата и ела пак