cloxy
Active Member
vsi4ko.net
Малеее, вижте какво получавам в отговор от vsi4ko.net:
Значи ако ми махнат копираното съдържание от моя сайт ще остана без клиенти. Чак сега осъзнавам от къде ми идват толкова много клиенти, че чак отказвам всеки втори, защото е за недвижими имоти Определено няма пазар за оптимизация в България :lol:
Малеее, вижте какво получавам в отговор от vsi4ko.net:
Уважаеми, г-н Тошков!
Много се радваме на вашето писмо ! И внимателно го прочетоме ! Но съжаля- ваме, че сте разгневени !
Аз съм написал тази част от страницата в която , са дадени обясненията за какво служи един сайт . Тези обяснения съм ги дал и на специално направения за това сайт www . prodava. biz
А горната част на тази страница, наистина Деси - я преписал от вашия сайт ! Сега прегледах внимателно сайта Ви !
Но, никъде в сайта Ви не пише, че е забранено да се копира от него и че изнесе- ната в него информация е обект на защита на авторското право .
Ако е имало такова уточнение, то Десислав е нямало до препише част от стра-ницата Ви, тъй като аз съм юрист и не бих му дал разрешение за това !
Не се гневете ! Ще се съобразим с желанието Ви ! А може да станем и приятели и да си сътрудничим !
Погледнете от добрата страна на това ! Правим пред потребителите известно съществуваването и на такива видове услуги ! Това е добре и за вас !
Така например, аз не бих се гневил, ако препишете някоя част от посочения от мен сайт www . prodava. biz . Така само бихте и вие популяризирали още една част от начините за популяризирането и оптимизирането на сайтовете - чрез имената им !
Личи си , че сте с добро сърце, защото в писмото си ни давате и съвети ! Благодарим Ви и за тях ! Акъл взимаме всякакъв ! Аз да ви кажа дълго време съм работил в Швеция и още там съм правил много опити и проучвания - по какъв начин търсачките класират сайтовете !
Така, че изводите, до които съм стигнал не са плод на копиране , а са изстрадани !
Ако искам да оптимизирам този сайт , нямаме никакви пречки, но предпочитам да не е толкова известнен , че и без това другите поръчки не са малко и предпо- читам аз да си подбирам клиентите , а не да ставаме пенкилери !
Но да ви кажа - , то специално за тези услуги - оптимизиранетона сайтове- все още няма достатъчно клиенти в България ! Но и това ще стане !
А с оглед на това :
че ви позволявам да си препишите каквото пожелаете от посочения мой сайт , които доводи са убедители пред клиентите, както и с оглед на това :
че и ние популяризираме, тази услуга, от което полза имате и вие -надали на вички фирми в България - ние можем да направим оптимизации, то помислете добре,и спокойно дали вредите или ползите за вас са повече , и след като спокойно помислите и решението ви взето на сокойствие , е че искате да изтрием тази част от нашия сайт - то ни уведомете и ние ще го изтрием, ако междувременно - не сме го направили до тогава !
Ще ви дам пример : Аз правя сайтове на различни хора ! Някои не искат да си купят сайтове лично от нас, и си поръчват сайтове при други уебдизайнерски фирми !
Та тези уебдизайнерски фирми би трябвало да са ни благодарни, защото, ако не сме били ние да подсетим тези хора ,че със сайт биха си интензифицирали бизнеса, нямало е да им поръчат изработката на сайт , нямало е да имат тези поръчки, които ги имат благодарение на нас !
Вие сте достатъчно интелигентен и примерът е напълно разбираем за Вас ! Та , ако махнем вашите доводи от нашия сайт, да не стане така, че да ви намалеят клиентите !
Помислете добре ! Чакаме вашия спокоен и мъдър отговор !
Значи ако ми махнат копираното съдържание от моя сайт ще остана без клиенти. Чак сега осъзнавам от къде ми идват толкова много клиенти, че чак отказвам всеки втори, защото е за недвижими имоти Определено няма пазар за оптимизация в България :lol: