razdumka
Active Member
Честит ден на книгата и авторското право, уважами съфорумци! За повече инфо - препратка към уики: https://bg.wikipedia.org/wiki/Световен_ден_на_книгата_и_авторското_право
Защо в кофата?
Ами в кофата е случайно, не съм кликнал на офтопика. Това няма никакво значение и не е необходимо да се правят асоциации. Никъде не видях дори и във Фейс на големи издателства, въобще да се споменава празника. Аз самият съм автор (е... на малки статии), така че поздрава беше искрен! Айде чао!Защо в кофата?
Защо наистина темата е в раздел ''кофа''?
Не се филмирайте толкова! Студио Х го спряха, сега е модерно Х файлс, ще излизат нови серии от догодина.Има някаква заигравка с това темата да е в кофата.
Може би защото на много хора книгите им са в кофата или пък самите хора без книги са за кофата ....
КА7 коя ти е книжарницата ?
Книгите претърпяха огромна трансформация, за да бъдат максимално достъпни дори за най-мързеливите. Днес имаме е-книги, аудио книги и мултимедийни варианти за тези с най-бедно въображение. Да се лишиш от книга днес, когато четенето е максимално удобно и не коства никакви средства и усилия е равносилно на това да живееш в коптор. Щом ти харесва да си на дъното, кои сме ние да ти разваляме хатъра?Според мен е идеално, че е в кофата. Такова е вече отношението на хората към книгите - "в кофата". Тия зомбираните, от телефоните си, сигурно и две книги не са прочели през живота си.
Би ли ми обяснил колко повече ще научиш от хартиената книга, в сравнение с това, ако я четеш през телефона или електронен четец. Знанието ти се запечатва по-добре в мозъка ли? Много ми е странно, като някой пише против електронните устройства и почне да хвали хартията, харесвала му миризмата, шума на страниците и други подобни глупости. Мога да ти кажа, че за мен е 1000 пъти по-добре книгите ми да са на файлове и да си чета когато каквото поискам, отколкото да имам 5 шкафа с потънали в прах хартиени книги. На който му харесва да чете както иска, но ми е много смешно като почнете да пишете против електронните неща, все едно другото ти дава нещо повече.Според мен е идеално, че е в кофата. Такова е вече отношението на хората към книгите - "в кофата". Тия зомбираните, от телефоните си, сигурно и две книги не са прочели през живота си.