Купувам: Добавете си обявите в моят сайт - ще ви ги платя кеш

Аз имам 100-тина съвсем реални и разнообразни обяви в ОЛХ и Базар.бг, които мога да копирам при вас. Ако бройката ви устройва, пишете на лично.
 
Здравейте, притежавам сайт за обяви. Понеже искам да натрупам повече обяви представям следната оферта:

Вие си добавяте обявите аз ви ги плащам на цена на която се разберем. Единственото условие е данните да са попълнени коректно (хубава снима, заглавие, описание и коректна категория) и да няма дубликати. Обявите трябва да се публикуват ръчно. За повече информация на лично.

*първо трябва да се разберем, за да има плащане :)

//edit
Не става въпрос за нов сайт. Сайтът е от 2004 и добре познат. Офертата е подходяща и за хора с онлайн магазини с много продукти. Почти сигурно е че продажбите ще се увеличат след добавянето на обявите.
Аз имам 100-тина съвсем реални и разнообразни обяви в ОЛХ и Базар.бг, които мога да копирам при вас. Ако бройката ви устройва, пишете на лично.
И все пак,може ли да ми изпратите сайта?
 
На мен ми се струва пък, че ако сайта на колегата има добър трафик не е нужно да ни плаща за да си добавим обявите там. Все пак, ако имаме продажби печелим ние.
 
При положение че предалга заплащане срещу добавяне на обява, на мен няма да ми представлява трудност да си добавя обявите в неговия сайт. И аз ще съм доволен и той ще е доволен !:)
 
Здравейте и аз проявявам интерес към сайта. Няма да ме заболи, ако сложа няколко обяви и без да ми се плаща за тях. ;)
 
И аз мога да добавя обяви , обаче искам поне една промо обява
 

Горе