radoslav68
Active Member
От: Добави линка си в софийски форум
ок' и аз се регнах и ще напиша няколко коментара, успех с форума!
ок' и аз се регнах и ще напиша няколко коментара, успех с форума!
Мерси на всички за градивните коментари. Ще се постараем всички "слаби" места да се коригират. Дизайна определено е "лош" то това е и един от основните темплейти, до няколко дни ще има нов такъв. Всички, които са се регнали до момента са одобрени и могат да публикуват веднага своите постове и теми Очакваме още нови потребители
За момента капчата и одобрението на първите 10 коментара при новорегистрирани остава, това не касае потребителите, които се регват от тук, защото веднага се правят пълноправни членове и могат да постват своите постове и коментари веднага. iliqnktz също вече можеш да постваш и коментираш свободно Всичко останало ще се променя с времето. Гледах доста темплейти, но мисля, че ще се спрем на къстъм опция, защото все на някой нещо му липсва според мен. Емотикони и галерии с аватари тепърва предстои да се добавят. За момента може да качвате свои, които ви допадатДа определено дизайна е куц, но е нормално за нов форум да е с дефаулт дизайн няколко дни, докато всичко се нагласи. Между другото вместо, да се одобряват първите 10 коментара, няма ли да е по-добре да се сложи капча при много написани коментари или нещо такова? Не знам колко е добре (лично аз съм ползвал в мои форуми) да се сложи чат кутия. За регистрацията няма ли да е по-добре да се махне тази капча прекалено досадна е (поне за мен). Друго няма какво да кажа освен, че замисъла на форума ми допада. Регистрирах се, сега ще си оформя профила и слагам линка на сайта в любими.
Успех!
ПС: Няма да е лошо, да се вдигне позволения размер на аватара, примерно до 200х200 или повече.
ПС2: Емотиконите са доста куци. Няма да е лошо да ги смениш.
Когато за последно имах пхпбб вместо капча добавях с javascript допълнително поле (checkbox, select) във формата с нещо от сорта "Аз не съм бот". И събмита пак през скрипт да не бачка, ако не е с правилната стойност. А да ходи да го търси бота какво съм записал в някой скриптосан hidden input. И проверка на $_POST на сървъра.За момента капчата и одобрението на първите 10 коментара при новорегистрирани остава, това не касае потребителите, които се регват от тук, защото веднага се правят пълноправни членове и могат да постват своите постове и коментари веднага. iliqnktz също вече можеш да постваш и коментираш свободно Всичко останало ще се променя с времето. Гледах доста темплейти, но мисля, че ще се спрем на къстъм опция, защото все на някой нещо му липсва според мен. Емотикони и галерии с аватари тепърва предстои да се добавят. За момента може да качвате свои, които ви допадат
За момента капчата и одобрението на първите 10 коментара при новорегистрирани остава, това не касае потребителите, които се регват от тук, защото веднага се правят пълноправни членове и могат да постват своите постове и коментари веднага. iliqnktz също вече можеш да постваш и коментираш свободно Всичко останало ще се променя с времето. Гледах доста темплейти, но мисля, че ще се спрем на къстъм опция, защото все на някой нещо му липсва според мен. Емотикони и галерии с аватари тепърва предстои да се добавят. За момента може да качвате свои, които ви допадат
Иво, пусни една политическа и да видиш какво става бърню веднага, ако си го приел ще ти дигне толкова контент, че нямам думи.
Аз, ще се въздържа, ползвам си само един форум и той си е предприемач.
Успех с начинанието.
Мерси Уни за пожеланието, за политиката ще се въздържим за момента, защото ще налазят знаеш кои
Приемат. Много е готино форумчето. Аз се включих със същия ник.Приемате ли НЕстоличани?
Ще се включа и аз. Успех с форума
Приемате ли НЕстоличани?
Ще се включа и аз. Успех с форума