От: Добавям български реални,активни харесвания на FB страници.
Виж сега, ако обичаш не ми се прави на жертва? Не ме карай да поствам разговора ни!!! Разбрахме се да ми добавиш 44к и на три пъти си ти плащах по 100лв, както ти предложи. Но за четвъртия път не дойде време.. и не ти писах след 7 дни, а след 2 дни от както ми набави 33к, които не трябваха да са 33к, а 35-36к, защото ти ми каза че заради забавянето с 2 месеца, ще ми вкараш с 2-3 повече. Повтарям.. не се прави на жертва, ако обичаш ... НАПУШЕН, човека се държи коректно с теб, докато не ти банят страницата, след това повярвай ми, че ще се прави на най-голямата жертва, а в същото време грам няма да го интересуваш.. Както в моя случай, нарочно не писа 2-3 дни, за да види вашите реакции. Ако никой не пишеше, той нямаше да се обади никога, а щеше да изчака да се пооталожат нещата и да се забравят в крайна сметка.. ВИНАГИ Е ИЗЦЯЛО ТВОЯ: 1.Защото не си завършил поръчката(разбрахме се 44к + бонус 2-3к от теб заради забавянето) 2. Защото фейсбук точно и директно ми писаха защо страницата ми е банната:
- Selling or purchasing Facebook Likes/Pages from third parties
- Purchasing placement of social plugins on external sites
- Participating or facilitating any like exchange program
- Obscuring or covering elements of our social plugins, such as the Like button or Like Box plugin)
За което вината е твоя. Ти носиш отговорност, ако страницата бъде банната.
3. Защото не само, че изгубих страницата, но и защото изгубих толкова много нерви и време, да се държиш аругантно в скайп, а тук да се правиш на "Света Вода Ненапита", да си имаме уважението..
Та не ми отговори на въпроса, който ти зададох в предишния си коментар.. Бахтях ли се 1 месец за теб безвъзмездно ???