Временно спирам услугата. Колеги, които са поръчали да не се притесняват, поръчките им ще бъдат завършени в срокове, както сме се разбрали. Извинявам се на pepo, че забравих за ревюто, което му обещах!
Услугата ще има нови цени и опции!
Давам 5 ревюта на колеги с 50+ поста и положителна репутация! Ревютата са 500 високо активни фена!
Приемам epay, paypal, econt, easypay, банков превод.
За поръчки над 50 000 фена - цени и срокове на ЛС
Всички ревюта са готови!
Няколко съвета от мен
Съобразявайте постовете си с другите часови пояси!
Изчакайте от статистиката на фейсбук да отчете новите харесвания, за да може да увеличи reach-a. (от 1 до 3 дни зависи от страницата)
СТАТИСТИКА НОВА СТРАНИЦА С 50 000 фена!
Понеже получих доста ЛС, да покажа страница, която съм правил или някаква статистика, преди 3 дни започнахме поръчка за 50 000 фена на нова страница. Статистиката от страницата ще бъде публикувана тук в темата!
Услугата ще има нови цени и опции!
Давам 5 ревюта на колеги с 50+ поста и положителна репутация! Ревютата са 500 високо активни фена!
Приемам epay, paypal, econt, easypay, банков превод.
За поръчки над 50 000 фена - цени и срокове на ЛС
Всички ревюта са готови!
Няколко съвета от мен
Съобразявайте постовете си с другите часови пояси!
Изчакайте от статистиката на фейсбук да отчете новите харесвания, за да може да увеличи reach-a. (от 1 до 3 дни зависи от страницата)
СТАТИСТИКА НОВА СТРАНИЦА С 50 000 фена!
Понеже получих доста ЛС, да покажа страница, която съм правил или някаква статистика, преди 3 дни започнахме поръчка за 50 000 фена на нова страница. Статистиката от страницата ще бъде публикувана тук в темата!
Прикачени файлове
Последно редактирано: