Феновете не са реални и не са активни. Нито един фен от добавените не е реагирал на публикация и дори не я е видял, което е меко казано невъзможно при 500 човека. Тествах с различни методи, явно това са "кухи" фенове създадени само за добавяне, подобно на тези във Фиверр.
И това става въпрос за обявените "АКТИВНИ" фенове.
Преди да дам негативни трейдъри и репутации, чакам автора на темата да се защити по някакъв начин или да си промени заглавието на офертата !
Феновете не са реални ! Нямам думи ... всичките 1000 човека са фалшиви..
И как ги прецени като нито си купувал от мен нито съм ти давал РЕВЮ ?
Браво на тебе ! Това ми е другия профил... Явно наистина не позна кой съм.
Това е крайно несериозно колега! Дал съм ревю на определен профил! Искам да ми пратиш скрийн на статистиката ти страницата, за да решим проблема.
Значи при харесванията ... отворих към двайсетина профила... Предполагах, че е от поверителността.. Пратих и приятелства с един профил от 2 дена вече...
Нито имат публикации нито нищо.
Смятам за редно да покажа какво се случва след добавянето на феновете без да коментирам какви са те.
При мен бяха добавени 553 фена на два пъти от поорции по около 250 за две нощи. От добавените 553, сега 3-4 дни по-късно са 522, тоест 31 вече ги няма.
Реакция на пост, видео, въпрос - няма.
Виж файлът 6477
Силно бях заинтригуван от строго възходящата графика, която се цитира по-горе, но при мен липсва такава:
Виж файлът 6478
Наистина не знам дали да препоръчам или не. За това оставям останалите сами да преценят.
Благодаря ти за графиката!
При 19 говорещи за това от 500 фена , вижданията на публикациите, мисля, че е доста добър. Трябва да коригираш публикациите и мисля, че ще си доволен! Аз предлагам фенове, а не поддръжка. От статистиката се вижда, че публикациите имат виждания, от там нататък всичко зависи от вас!
Смятам за редно да покажа какво се случва след добавянето на феновете без да коментирам какви са те.
При мен бяха добавени 553 фена на два пъти от поорции по около 250 за две нощи. От добавените 553, сега 3-4 дни по-късно са 522, тоест 31 вече ги няма.
Реакция на пост, видео, въпрос - няма.
Виж файлът 6477
Силно бях заинтригуван от строго възходящата графика, която се цитира по-горе, но при мен липсва такава:
Виж файлът 6478
Наистина не знам дали да препоръчам или не. За това оставям останалите сами да преценят.