Здравейте колеги,
Добре известно ни е какво се случи с Фейсбук през последния месец. Наличието на Confirm Like бутон доведе до драматични промени в добавянето на фенове към страници. Потокът от харесвания секна.
Не тъгувате ли за доброто старо време? За лесното поръчване на 5 000 фена за новата ви страница?
Време е за промяна. Аз ще ви помогна.
Вижте моята услуга : Добавяне на фенове във Фейсбук страници
Изпращайте вашите предложения с информация за страниците на лично съобщение.
Начини за плащане: Еконт, EasyPay
Очаквам ви.
P.S. Не ме питайте за ревюта, защото не предлагам такива. Работила съм с много хора от форума и те знаят, че съм коректна.
Добре известно ни е какво се случи с Фейсбук през последния месец. Наличието на Confirm Like бутон доведе до драматични промени в добавянето на фенове към страници. Потокът от харесвания секна.
Не тъгувате ли за доброто старо време? За лесното поръчване на 5 000 фена за новата ви страница?
Време е за промяна. Аз ще ви помогна.
Вижте моята услуга : Добавяне на фенове във Фейсбук страници
- Феновете са реални българи
- НЕ предлагам таргетиране по град/пол/възраст и др.
- На ден добавям НЕ повече от 200-300 фена, за да се избегнат проблеми и риск с Фейсбук наказания
- Досега съм добавила над 40 000 фена и не е имало проблем, но естествено НЕ мога да гарантирам, че това ще продължава да бъде така на 100%. Фейсбук ежедневно ни сюрпризира с новости.
- Работя само с предварително заплащане на цялата сума. Ако по някаква независеща от мен причина, не мога да изпълня цялата поръчка в уговорения срок, възстановявам парите за липсващите фенове по стандартната цена.
- До 5000 фена - 5ст/фен, т.е. 50лв за 1000 фена
- Над 5000 фена - по договаряне
Изпращайте вашите предложения с информация за страниците на лично съобщение.
Начини за плащане: Еконт, EasyPay
Очаквам ви.
P.S. Не ме питайте за ревюта, защото не предлагам такива. Работила съм с много хора от форума и те знаят, че съм коректна.