Офертата валидна ли ще е след 1-2 седмици? Смятам да поръчам тоз пакет - за срока от 7 дни не държа, ако може за по-продължително време ще е идеално.20 000 нови харесвания 175 $
Преди година и кусур платих за 1000 фена УК около 40 долара и всичките бяха до един менте като пуснеш нещо в страницата нищо не помърдваше - Може да не исакш да покажеш страницата но поне пусни някаква снимка на статистиките колко говорят за това - колко лайка получава например една снимка средно пусната в страница с 20к фена и тн.
Аман от необразовани философи !!офертата не е много добра за 2000 интернационални фена 17 $ а повечето във форума предлагат 2000 БЪЛГАРСКИ ФЕНА за 20 лева
@ mantaman Добре е да уточниш, не добре НАСТОЯВАМ да уточниш, че тези твои 1000 фена НЕ СИ ГИ ЗАКУПИЛ ОТ МЕН!! И тогава да питаш или искаш каквото и да било. Айде да сме колегиални малко повече, схващаш ли? Пък и с 1000 фена какво искаш да помръдне? Искаш да имаш влияние във ФБ с 1000 фена?
Така. Мина - има-няма месец и мога да заключа, че услугата е особено untrusted.
Платих за 13к. Добави ми близо 20к. От тях със скоростта на светлината за месец вече са 11к. Държа да отбележа, че почти не съм пускал нищо ново в страницата, за да бъдат подразнени и да unlike-ват. Тоест, за мен това са фейк фенове. Има реални не повече от 5к, съдя по броя фенове, които виждат публикация - не повече от 200.
Тествах услуга във fivver. Странно, феновете бяха отново с преобладаващ тип - Индонезия и Турция. Добавени ми бяха 5к, а понастоящем са по-малко от 2к в страницата.
Та така достигам до извода, че е много вероятно velev да поръчва от fiverr. Феновете, обаче, никак не са реални. А цената е абсурдна за подобен тип услуга. Не съм за 200-те лева, но смятам, че няма нужда да се набутват повече хора...