Добавяне на ФБ фенове

От: Добавяне на ФБ фенове

Като гледам, цените ти са "добри", това предполага качество, и вече се бях замислил да те попитам относно феновете - българи ли са, за колко време ги добавяш, как става плащането и т.н., но като поразгледах профила ти, видях няколко твои поста в различни теми, мисля че няма нужда да задавам въпроси, по-долу в постовете става ясно за горните ми терзания :)

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=43816&page=2

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=40810&page=5

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=40810&page=4&p=442939#post442939

Мислих дали да пиша в темата ти, отначало се спрях и нямаше да се занимавам да си губя времето, НО:
НАЛИ НЕ МИСЛИШ, ЧЕ ХОРАТА, КОИТО ПРАВЯТ ПОРЪЧКИ ТУК, ТОЧНО В ТОЗИ ФОРУМ, СА ПЪЛНИ ДЕБИЛИ И ОЛИГОФРЕНИ?!?!?
 
От: Добавяне на ФБ фенове

Изключваш ли възможността човекът да си е развил страници и вече да може да предлага добавяне на фенове?
 
От: Добавяне на ФБ фенове

Изключваш ли възможността човекът да си е развил страници и вече да може да предлага добавяне на фенове?

Абсолютно и категорично "ДА"!

Недоволствам и от друго, половината хора тук, във форума, които искат да изкарат някакви пари, просто ги МЪРЗИ да изкарат тези пари - пускат теми за това и онова, но дори ги МЪРЗИ да напишат повече подробности в темата си относно това, което предлагат! Не могат да "вдянат", че всъщност никой няма да им пише, освен тези, които предлагат същия тип услуги, просто да видят за какво става дума. И извън онлайн поръчките в търговията също е така, когато те мързи - няма пари и нямаш причина да "рвеш" че "зле работата, нямат хората пари, не купуват"...

Предлагам на колегата, който е пуснал темата, ако действително лично той/тя извършва този вид поръчки, да си пусне нова тема, и да си я оформи както си му е реда.
 
От: Добавяне на ФБ фенове

Мисля, че тези неща човекът сам трябва да ги осъзнае. Като пусне няколко куци оферти, ще се самокоригира. Ако няма акъл да го направи, то си е за него :)
 
От: Добавяне на ФБ фенове

Здравейте това е първата ми обява която пиша тук ! Не очаквайте от мен да бъда перфектен още в началото . bormanBg тази услуга я предлагам от съвсем скоро, това че съм купувал от други колеги за да си развия страниците не виждам какъв проблем е . Всеки си има право на мнение каквото и да е то , но не мога да разбера след като не ти е изгодно или се съмняваш или каквото там мислиш , защо трябва да се обаждаш , трупаш коментари ли , излизаш професор ли ? Като гледам коментарите само спасители , ето за това всеки се съмнява във всеки. Още не съм пуснал обявата не съм направил една поръчка а вече ме осра. Има търговци дето целият предприемач ги знае и там мълчите , а аз сега излизам тук и ме мятате. Не е коректно въобще.
 
От: Добавяне на ФБ фенове

аз пък ще попитам ревюта за 100-200 фена ще има ли щом си нов няма да ти е излишно да покажеш какво можеш
 
От: Добавяне на ФБ фенове

драсни едно лично тогава и ще искам ревю, е вече не искам :)
 
Последно редактирано:

Горе