Благодаря за позитивния коментар! Колегата е много точен!Здравейте, аз се възползвах от услугата и искам да споделя мнение. Коректен, лесна комуникация и много бързо приключи с добавянето, спести ми време и пари. Препоръчвам го!
Здравейте, аз се възползвах от услугата и искам да споделя мнение. Коректен, лесна комуникация и много бързо приключи с добавянето, спести ми време и пари. Препоръчвам го!
Намери ме от друго място колегата, в знак, че е доволен, реши да си направи труда да си направи регистрация за 2 минути и да остави коментар. Форумът ще му е много полезен, регистрацията си заслужава.И се регистрира днес, и намери темата, само за да ни кажеш това...
Веднага ви изпратих отговор. Благодаря!Пратих запитване на email, очаквам отговор.
Здравейте отново,
в продължение на темата искам да добавя още две неща. Виждам реален трафик от директориите в, които съм добавен и смятам, че е редно да споделя и това.
Относно регистрацията във форума, да, направих я за да оставя коментар, но виждам много полезна информация във всички теми и намерих отговори на много въпроси. Аз не съм програмист, но дори и за администратор си трябват знания. Форума е страхотен и не смятам да се размина само с едно мнение
Поздравявам всички, които го правят толкова ценен!