sim5 Active Member Рейтинг - 92.9% 13 1 0 19 Септември 2010 #1 Добавяне на сайтове в директории,с мой или Ваш списък. Обширен списък с BG и EN директории. Публикуване на Вашите обяви в 120 БГ сайта за обяви. Получавате отчет за свършената работа. Повече инфо на Л.С.
Добавяне на сайтове в директории,с мой или Ваш списък. Обширен списък с BG и EN директории. Публикуване на Вашите обяви в 120 БГ сайта за обяви. Получавате отчет за свършената работа. Повече инфо на Л.С.
Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 19 Септември 2010 #2 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Дай ми инфо за БГ събмит по директории , какъв списък имаш и цена
От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Дай ми инфо за БГ събмит по директории , какъв списък имаш и цена
wood Well-Known Member Рейтинг - 100% 42 0 0 19 Септември 2010 #3 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Прати ми един ЛС и на мен...за БГ и ЕН...
AMOUN Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 20 Септември 2010 #4 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви и на мен за обявите
BurnX Well-Known Member Рейтинг - 100% 31 0 0 20 Септември 2010 #5 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви на мен за бг директориите цена и списък
sim5 Active Member Рейтинг - 92.9% 13 1 0 20 Септември 2010 #6 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Имате лични.
vaskoa New Member Рейтинг - 100% 29 0 0 20 Септември 2010 #7 прати и на мен за обяви и за бг директории - списък, цени
S sainttropez Member Рейтинг - 100% 2 0 0 20 Септември 2010 #8 От: Re: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви И на мен прати и BG и ЕN! И цена разбира се
От: Re: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви И на мен прати и BG и ЕN! И цена разбира се
Kmark Member Рейтинг - 100% 8 0 0 21 Септември 2010 #9 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Прати и на мен. Търся някой за добавяне на 1 сайт от списъка на добависайт.com
От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Прати и на мен. Търся някой за добавяне на 1 сайт от списъка на добависайт.com
sim5 Active Member Рейтинг - 92.9% 13 1 0 21 Септември 2010 #10 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Може би аз съм човека.Имаш лично.
AMOUN Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 21 Септември 2010 #11 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Малко не ми хареса списъка с обявите... има 50 сайта които я имат по 50 посещения на ден я не а липсват поне десет които са над 1000 и кусур...
От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Малко не ми хареса списъка с обявите... има 50 сайта които я имат по 50 посещения на ден я не а липсват поне десет които са над 1000 и кусур...
sim5 Active Member Рейтинг - 92.9% 13 1 0 21 Септември 2010 #12 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Приемам забележката.Ще помисля какво мога да направя и да го коригирам.
От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Приемам забележката.Ще помисля какво мога да направя и да го коригирам.
sim5 Active Member Рейтинг - 92.9% 13 1 0 27 Септември 2010 #13 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Свободен съм.
T topweb Member Рейтинг - 100% 12 0 0 3 Октомври 2010 #14 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Доволен съм от събмита на колегата в БГ директории!
От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Доволен съм от събмита на колегата в БГ директории!
sim5 Active Member Рейтинг - 92.9% 13 1 0 3 Октомври 2010 #15 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Благодаря за оценката.
hasanson Member Рейтинг - 0% 0 0 0 4 Октомври 2010 #16 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви ако може и на мен на лична
sim5 Active Member Рейтинг - 92.9% 13 1 0 4 Октомври 2010 #17 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Много добре,искаш на лично ,ама виж това: Следните грешки се появиха,след като това съобщение беше изпратено hasanson has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. Увеличете... Оправи си Л.С. или ме потърси в Skype.
От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Много добре,искаш на лично ,ама виж това: Следните грешки се появиха,след като това съобщение беше изпратено hasanson has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. Увеличете... Оправи си Л.С. или ме потърси в Skype.
archangelcho Active Member Рейтинг - 100% 26 0 0 4 Октомври 2010 #18 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Дай и на мен списъци или вземи вече си направи някъде една страничка с офертата и я пусни тук...
От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Дай и на мен списъци или вземи вече си направи някъде една страничка с офертата и я пусни тук...
sim5 Active Member Рейтинг - 92.9% 13 1 0 5 Октомври 2010 #19 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви В момента правим нещо по въпроса със страничката,засега ще ти пратя Л.С.
От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви В момента правим нещо по въпроса със страничката,засега ще ти пратя Л.С.
sim5 Active Member Рейтинг - 92.9% 13 1 0 14 Октомври 2010 #20 От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Вече работим и база от над 1500руски директории.
От: Добавяне на сайтове в директории,Публикуване на обяви Вече работим и база от над 1500руски директории.