Моля да ме извините но това е група не страница.
В двете неща феновете се набавят по различен начин.
Сега мога да направя същата група и за половин час ще я напълня с над 5000 фена даже и доста повече.
Аз понеже също предлгам такъв тип оферти и и стана доста интересно още при пускането на темате.
Но просто нява начин да набавиш примерно 5000 фена за 2 часа в една група и да не изядеш банот фейса.
Занимавам се от доста времес това и мога да кажа че и по горната оферта от 50 000 за няколко часа е невъзможна дори и в англия да се направи.
Но ако се даде демо и всичко е точно аз се извинявам ноза мен това е напълно невъзможно
Точно заради такива боклуци хората като мен не могат да си продават нещата.Защото като се опариш веднъж повече не стъпваш в огъня .[21:08:00] Георги: Колега какво става с феновете ?
[21:08:58] mario_kirilov_82: baluk ,,, az sum Mario i sum tarikat .... dokarah mu fenowe na onq adwordser neshty si za da widite che sum seriozen ,,, nqma da poluchish fenowete si.... leka i dohodna!
НЯКОИ ако не вярва ще кача скрииншот.
За 10 минути напълних страницата с 110 почитатели на w1nner, безплатно. Надявам се да ме похвали тук
не бе не
имаше повече фенове смисъл аз имах и той отделно докара 1002мата
иначе ето и снимката Виж файлът 1535