Привет, група! Реших да пусна следната услуга - добавяне на instagram последователи. Последователите са постоянни, но са неактивни - тоест добавят се само бройка - така наречените ghost followers. Когато имате бизнес и продавате дадено нещо/различни продукти, когато клиентите ви видят примерно, че имате 5000 или 10к последователи в инстаграм, вероятността да поръчат през вас и да ви имат доверие е много по-голяма, от колкото профил с 100 последователи.
Ако имате N на брой последователи и искате да ги увеличите - то аз ще ви предложа такова услуга. Зависи от броя на последователите, но се добавят в рамките на няколко часа - до няколко дена, за да няма проблеми от инстаграм.
Цените са по договаряне, в зависимост от броя на последователите, които искате. Възможността, която имам е до 100к на профил.
10 хиляди последователя са 100 лева.
Първите 3-ма, които ми пишат на лично - получават безплатно по 1000 последователя, за да тестват услугат.
Очаквам ви!
Ако имате N на брой последователи и искате да ги увеличите - то аз ще ви предложа такова услуга. Зависи от броя на последователите, но се добавят в рамките на няколко часа - до няколко дена, за да няма проблеми от инстаграм.
Цените са по договаряне, в зависимост от броя на последователите, които искате. Възможността, която имам е до 100к на профил.
10 хиляди последователя са 100 лева.
Първите 3-ма, които ми пишат на лично - получават безплатно по 1000 последователя, за да тестват услугат.
Очаквам ви!