Предлагам: Добавяне на instagram/tiktok/facebook последователи/гледания/харесвания

frukt0

Active Member
Рейтинг - 88.2%
15   2   0
Привет, група! Реших да пусна следната услуга - добавяне на instagram последователи. Последователите са постоянни, но са неактивни - тоест добавят се само бройка - така наречените ghost followers. Когато имате бизнес и продавате дадено нещо/различни продукти, когато клиентите ви видят примерно, че имате 5000 или 10к последователи в инстаграм, вероятността да поръчат през вас и да ви имат доверие е много по-голяма, от колкото профил с 100 последователи.

Ако имате N на брой последователи и искате да ги увеличите - то аз ще ви предложа такова услуга. Зависи от броя на последователите, но се добавят в рамките на няколко часа - до няколко дена, за да няма проблеми от инстаграм.

Цените са по договаряне, в зависимост от броя на последователите, които искате. Възможността, която имам е до 100к на профил.

10 хиляди последователя са 100 лева.

Първите 3-ма, които ми пишат на лично - получават безплатно по 1000 последователя, за да тестват услугат.

Очаквам ви!
 
Първите двама се възползваха от безплатното добавяне на последователи. Остана още 1 ревю безплатно, който пише първи го получава.

Има възможност и за други социални мрежи, пишете ми от каквото имате нужда и ще ви кажа дали ще мога да го свърша.
 
Аз бях от първите 3-ма който се възползваха от безплатните 1000 последователи. Колегата ги добави към страничката за нула време. Тези дни ще се възползвам от услугата му :) П.п: Колега, ако можеш да видиш на лично съобщение какво съм ти писал защото не искам да правиш последователи на този тикток който ти дадох. Благодаря!
 
И аз съм много доволен! Изключително бързо свърши работата. Отново бих се възползвал от услугата - със сигурност :) Благодаря!
 
И аз съм много доволен! Изключително бързо свърши работата. Отново бих се възползвал от услугата - със сигурност :) Благодаря!
Благодаря за отзива! Безплатните ревюта свършиха и вече, който иска да се възползва от услугата - нека да ми пише на лично. Ако имате интерес към други платформи, като YouTube, Twitter, Facebook, TikTok - пишете също, за да кажете какво ви трябва и дали ще мога да го свърша.

Поздрави и хубав ден!
 
Препоръчвам колегата. Свърши бързо възложената задача. Можете да сте спокойни, че ще получите точно това, за което плащате!
 
Вече добавям и гледания в инстаграм/тикток + лайкове във фейсбук и членове на група. За поръчки пишете на лично.
 

Горе