От: Добрата SEO стратегия за Affiliate проект
Ти и двете схеми няма да можеш да направиш, не виждам смисъл да поставяш такива схеми :shock:
Ще се цитирам, какво съм писал в скрития форум в една тема за такива схеми
Егати глупостите, гледате някакви сложни схеми от индийските мангали и се опитвате да им копирате глупостите. Защо просто не качваш статии в артикъл директориите и не се линкваш, както и не направиш 2 блога и субмитваш статиите в тях в социални мрежички, вместо да се занимаваш с малумни индИАНСКИ схеми?
Ти и много други още не разбирате, че тия схеми водят само до google dance - тая пета позиция ще играе всяка седмица и ще ходи все по назад или напред, все тая, но това са индиански схеми, нямат бъдеще никъде.
И тая схема като се загледам изглежда много умна, цитирам:
ping> article directories>ping
Ще линкваш със статия от артикъл директория XML PING файл ли? Нещо не мога да схвана това: ping> article directories> ping и както каза булблогер много пингване, много нещо, с тия схеми няма да просперираш много, а дълбоко се съмнявам да можеш да ги изпълниш, въобще тия експерименти са безсмислени. Такива сложни и "умни" схеми се правят само от индийските linkbuilding service маймунки, дето някой по нов като види схемата и ще си каже - брей, колко е сложно, сигурно е много вървежно, чакай да поръчам от услугите на тоя инди.
Но все тая, тия експерименти дето ги правиш аз одавна съм ги правил и нямам намерение да си губя статиите в малумни сателити, които след точно 1 месец след тая твоита схема, сателитите ще имат authority 0 и гугъл денса ще играе бързи танци със сайта ти
. Вместо това, предпочитам да си слагам статии в 2 блога и да си слагам статиите из социалните мрежи, и тук там някой линк от артикъл директории към статия към блоговете/ или към блога или към сайта, но като човек дето си е правил какви ли не експерименти и повечето малумни, съм стигнал до извода, че начина с 2та блога и социалните мрежи и twitter/fb работят перфектно и 100 пъти по добре отколкото тия схеми със пингвания, сателити, и т.н.. идиотщини. И който не е съгласен с това, да пробва подобни схеми, след месец да провери сателитите на кви позиции са и колко ауторити имат и ще разбере същото.