scorebg
Active Member
От: Добре дошъл Google Penguin 2.0! Първи впечатления...
И мен малко ми писна, пиша си статиите сам, уникални са и изведнъж някакъ новорегистриран сайт с черен фон и текст в черния фон за нула време е пред мен... Пигвина да си намери една пингвинка и да вървят .... Стараницата ми не разчита на хиляди посещия, аз ще си пиша уникално съдържание което смятам за полезно пък пигвина да прави както ще...
тея от Гугъл вече тотално се подиграват. Писна ми да гледам в топ 10, страници на фейсбук с 20-30 харесвания и то за силно конкурентни ключови думи. И кво се получава тр да почваме да правим яко фейсбук страници и да набиваме пари в реклама. До няколко дни ще видя резултатите и ако останат така се отказвам да оптимизирам. Някви смешни сайтчета са заели челните места, а ние кво - правим качествени сайтове с полезна и уникална информация и ни бият шута. Не ни харесват, защото не им плащаме. Затова се заемам с маркетинга занапред
И мен малко ми писна, пиша си статиите сам, уникални са и изведнъж някакъ новорегистриран сайт с черен фон и текст в черния фон за нула време е пред мен... Пигвина да си намери една пингвинка и да вървят .... Стараницата ми не разчита на хиляди посещия, аз ще си пиша уникално съдържание което смятам за полезно пък пигвина да прави както ще...