Колко живеят в главата ти? Помоли се заедно с тях за душата си.Ще помолим задружно админите пак да го наредят в кофата, поредното психо-разтройство на човека.
Според мен първо ще искат да му отворят черепа да видят какъв мес е там преди каквото и да е друго.Кандидатствай за гражданство в страните, в които евтаназията е легално позволена. Аз лично ще ти подаря спринцовка и игла за късмет!
Айде, па точно ти недей да говориш, че при тебе положението е дори по-зле.Според мен първо ще искат да му отворят черепа да видят какъв мес е там преди каквото и да е друго.
Какво те накара да даваш повод на боклуци да се обаждат. Ти такава ли си? Помня аз едни работи за милосърдната сестра @nandibandiАйде, па точно ти недей да говориш, че при тебе положението е дори по-зле.
Много хубаво те е описал човекът. На моменти си доста крийпи, да ти кажа честно. Нооо, ние си те обичаме какъвто си.Какво те накара да даваш повод на боклуци да се обаждат. Ти такава ли си? Помня аз едни работи за милосърдната сестра @nandibandi
Нооо, явно не става въпрос за теб а, за сестра ти.
Е, в този смисъл браво на уебшита, че ме светна що за чудо си.
Не така грубо с градския, плийз!Кандидатствай за гражданство в страните, в които евтаназията е легално позволена. Аз лично ще ти подаря спринцовка и игла за късмет!
Благодаря за тази огромна любов. Е, в момента твоят приятел си бърше ръцете в теб.Много хубаво те е описал човекът. На моменти си доста крийпи, да ти кажа честно. Нооо, ние си те обичаме какъвто си.
Ти си нашата Сливенска перла, Дафни.Благодаря за тази огромна любов.
Нямам представа какво казваш, но щом е приятел, може.Е, в момента твоят приятел си бърше ръцете в теб.
Никой не би трябвало да си измива ръцете с теб. Да не би да си Христос.Ти си нашата Сливенска перла, Дафни.
Нямам представа какво казваш, но щом е приятел, може.
Нека си гледат, забавлявайте се, нали виждаш че и аз слушам музичка, не съм в пещерата на Платон. Ще вземе да излезе, че си нормален човек, но ме съмнява?>Деф има бол свободно време и е почнал да обръща внимание на духовните аспекти на битието.
... докато повечето тука продължават да се отдават на низки страсти и на битовизми от типа на печелене на кинти от сайтове и фейсбук, както и гледане на "Игри на волята" и т.н.
Освен теб, не виждам друг да го прави. Вербализирай тезата си - кратичко, ясно, директно, без заобикалки и двусмислици. Ти си.Никой не би трябвало да си измива ръцете с теб.
Сякаш не съм ти го казвал.Освен теб, не виждам друг да го прави. Вербализирай тезата си - кратичко, ясно, директно, без заобикалки и двусмислици. Ти си.
Еее, това вече е друго. Разбрах те...Сякаш не съм ти го казвал.
Ама "нищо".
Сложи си лявата ръка над челото и се опитай да видиш хоризонта.