Откъдето и да го премисля това - няма никаква логика.не, това исках да разбера дали е истина -> "ако имаш налични пари в сметката си при тях то вноската ти за кредите се смята на база разликата между дължими пари и тези които имаш."
Обадих им се, но казаха, че няма такова нещо или не са ме разбрали!
Това като мобилните оператори - за всеки клиент офертата е различна.Продължавайте с мисленото.
Ако отидете в банката и само можете да разберете дали ще ви предложат такава оферта. Моята банкерка там ми го предложи - дали защото отдвана съм им клиент, дали защото го предлагат на всички... нямам си на идея.
Здравейте, с жена ми искаме да си закупим жилище в София, но досега нямаме опит с толкова големи заеми и се чудим към коя банка е добре да се насочим (или да не се насочваме). Аз съм клиент на Райфайзен, тя е към ОББ. Но сме готови да се обърнем и към друга банка, ако има добри условия. Вие имате ли опит в този аспект и коя бихте препоръчали да изберем или да бягаме от нея?
Боже
Вноската ми е 340 лв. Но живеем с тъшата - взех кредита и купихме жилището и след 24 дни го пуснахме под наем за 500 лв. И го наеха
Схемичка, в кой град тва?
Само съм чувал, че е възможно така наема да е изплаща кредита
Зависи за колко години е взет кредита .
@bbb12 Сосиетето са тотални бездарници, но пък ти може да се паднеш на читави служители кой знае . От изброените бих казал Пощеснка (виж ми предходните коментари в темата)
Заплатат може да ти я превеждат във всяка една банка, така че това не е фактор. Днес си при тези утре може да минеш при другите.
Хубаво е да имате достатъчно информация за този вид кредити в различни банки. Като сравните условията ще можете по-лесно да вземете решение. В интернет има и доста сайтове, чрез коитo можете да направите сравнение, например https://vsichki-krediti.com . Или си набележете няколко банки, отидете на място, разпитайте, съберете колкото може повече информация за всички условия и такси по договора.