Poltargaista
Active Member
От: Докога ще се подбиват цени?
Абсолютно съм съгласен. Правил съм експеримент, и то точно с копирайтъри.
Х таксува 15 лева, У таксува 29 лева.
И при такава двойна разлика в цените очакваш по-дълга, по-задълбочена/смислена, по-атрактивна и добре оформена статия, а то!? Същото. Нека да съм скръндза, ама в горния случай се почувствах прецакан. Та, не винаги евтиното е лошо. От човек до човек и от услуга до услуга има разлика.
Имаше тема за енергийните напитки... не ми се търси, ама някой сравнявал ли е вкусови и енергийни показатели на енергийните напитки на нашия пазар? Да ми обясни защо 250 мл. от марката с червените бикове струва 2-3 пъти повече от 500 мл. друга марка със същите показали и по-голямо разнообразие от вкусове?
Невинаги евтиното е лошо. Много магазини продават дори на загуба, пускат какви ли не промоции за дадени продукти, които другаде се продават много по-скъпо, а са напълно еднакви. Всеки сам оценява труда си и никой нищо не може да му каже. Който иска, може да работи и безплатно. Не знаете каква е целта му и защо го прави. А и ако смятате, че евтиното е по-лошо, защо се притеснявате? Работете качествено и взимайте по-скъпо, клиентите ще ви изберат, ако и те разсъждават като вас.
Абсолютно съм съгласен. Правил съм експеримент, и то точно с копирайтъри.
Х таксува 15 лева, У таксува 29 лева.
И при такава двойна разлика в цените очакваш по-дълга, по-задълбочена/смислена, по-атрактивна и добре оформена статия, а то!? Същото. Нека да съм скръндза, ама в горния случай се почувствах прецакан. Та, не винаги евтиното е лошо. От човек до човек и от услуга до услуга има разлика.
Имаше тема за енергийните напитки... не ми се търси, ама някой сравнявал ли е вкусови и енергийни показатели на енергийните напитки на нашия пазар? Да ми обясни защо 250 мл. от марката с червените бикове струва 2-3 пъти повече от 500 мл. друга марка със същите показали и по-голямо разнообразие от вкусове?