Шибани потребители. Еми така ще е тук, до известно време. Аз примерно вчера си поръчах прахосмукачка от Зора през тяхната онлайн заявка. Ако бях някой сдухан некадърник, щях да мина 5 задръствания, за да се добера до там и да си я купя. Тъпият потребител не е разбрал, че за това сме ние с онлайн бизнесите. Аме нека се мъчат, като им е цел.Най-много мразя да ми се обадят "Ало, ама къде Ви е магазинът да дойдем да видим стоките?"
Сега наемите на бизнес имотите понамаляха може да се рискува. Мен най-много ме е яд, че има хора поръчват 400 артикула и ни стон, ни вопъл, а бай Хуй иска 5 и е с хиляда претенции.
Шибани потребители. Еми така ще е тук, до известно време. Аз примерно вчера си поръчах прахосмукачка от Зора през тяхната онлайн заявка. Ако бях някой сдухан некадърник, щях да мина 5 задръствания, за да се добера до там и да си я купя. Тъпият потребител не е разбрал, че за това сме ние с онлайн бизнесите. Аме нека се мъчат, като им е цел.
Иначе си мисля, че тярбва да се разширите малко. Бг още се учат на такова мислене, има бая хляб да се яде, са като ги гледам половината как "влизат у интернета"
Супер, че се ъпна темата - много е добра.