Споко, винаги могат да кажат и тяхно предложение за цена. Пък и такава сума не се вади на секундата, трябва разрешение от разни шефове.Малко ъпдейт за papajohns - казах им 25 000$ ама нещо млъкнаха и цял петък няма отговор. Дано ги събират, а не да са си казали - бахти скъпчията
е, за компания, която прави милиарди оборот това са все едно за теб 2 ст. Ако се правят на луди мен не ми пречи да си го държа до безкрайностпапчонес май кивити ше си го ползва с тази цена.
Ако се правят на луди мен не ми пречи да си го държа до безкрайност
подскажете от къде да купя няколко .ae домейна (UAE)?
Значи просто си рискувал с този домейн, без въобще да знаеш, дали някога ще развиват дейност в България?иначе ядох такава пица и реших да проверя що за пицария е и се оказа много голям играч и франчайз, малко браузнах къде има и се оказа, че в европа има много вече, в русия, турция и т.н.
Не вярвам Walmart да стъпят в България. Политиката на Walmart, каквато е в САЩ и Канада е неприложима при нас. Просто няма как да виреят тук. Те от Германия избягаха, какво остава за нашите диви, източни шириниПреди време мислех да регистрирам walmart.bg , но реших, че никога няма да стъпят в БГ и се отказах. След половин година някой друг го е взел и гледам, че е платен до 2019 година.