Аз поне вече разбрах, че .info домейни никой не ги бръсне за слива, поне в повечето случаи. На мен разширението ми харесва, но явно друго търсят хората.Каталог за сайтове
Аз поне вече разбрах, че .info домейни никой не ги бръсне за слива, поне в повечето случаи. На мен разширението ми харесва, но явно друго търсят хората.
Bitcoin Cash Fee (.com) и (.org)
Нямат проблем там, те играят като посредник. Плащаш на Brandbucket и докато не мине сделката парите не се плащат, докато не се прехвърли домейна, те държат парите.Харесал съм един домейн от brandbucket.com и искам да го купя, ама някой има ли опит с тях да каже ок ли са, понеже струва много пари и малко се притеснявам да ги платя ей така
Толкова ли е хубав домейнът, ще се радваме да ни го кажешХаресал съм един домейн от brandbucket.com и искам да го купя, ама някой има ли опит с тях да каже ок ли са, понеже струва много пари и малко се притеснявам да ги платя ей така
Харесал съм един домейн от brandbucket.com и искам да го купя, ама някой има ли опит с тях да каже ок ли са, понеже струва много пари и малко се притеснявам да ги платя ей така