Домейна, който регистрирахте днес

Някой тук да е регистрирал .ca домейн?
И по-точно да е регистрирал запазена марка за да има правото за регистрира и домейна?
Търся препоръки за регистрацията на запазената марка.

Някой тук да е регистрирал .ca домейн?
И по-точно да е регистрирал запазена марка за да има правото за регистрира и домейна?
Търся препоръки за регистрацията на запазената марка.

To register a .CA domain name, you must be a Canadian Citizen, a permanent resident of Canada, or an organization in Canada such as a corporation, partnership, educational institution, or government entity with ties to Canada.

само безполезници, има конкретен въпрос ако нямаш капацитета да отговориш по-добре не пиши глупости

Трейдмарк не ти дава "право" да регистрираш .ca

Иначе няма нищо сложно, следвай стъпките:

Или по-добре си се върни на меметата в другата тема.

• Haha
Реакции: Vbb
Най-накрая се докопах до един 2-буквен с 2-буквено разширение. За момента няма да споделям името, щот ще е за личен проект.

Някой ако продава 1-буква с 2-буквено разширение мое да ми пише.

освен, че е неква стара акула ми прилича на някое хапче или става за име на стероиди

освен, че е неква стара акула ми прилича на някое хапче или става за име на стероиди
Или новият афродизиак, хах. Звучи ми готино за някаква сателитка като дигитална агенция, нз.

Я кажи правилното, да го регна преди теб.
ами регвай, съдейки по поведението ти по-приляга мегаломан

Да не отварям нова тема, ще питам тук.

Защо домейн #####.eu го дава зает(регистриран) където и да го проверя, с изключение на godaddy.com, където същия имам възможност да го регистрирам (за 5 gbp). /показва го като свободен, а не пуснат за продажба/
При проверка с whois излиза, че си е регистриран вече от https://www.united-domains.de/ където пък излиза с премиум цена 1600eur. Те ли са сгафили нещо в настройките им в Godaddy, или откъде идва това разминаване?

Да не отварям нова тема, ще питам тук.

Защо домейн #####.eu го дава зает(регистриран) където и да го проверя, с изключение на godaddy.com, където същия имам възможност да го регистрирам (за 5 gbp). /показва го като свободен, а не пуснат за продажба/
При проверка с whois излиза, че си е регистриран вече от https://www.united-domains.de/ където пък излиза с премиум цена 1600eur. Те ли са сгафили нещо в настройките им в Godaddy, или откъде идва това разминаване?
Пробва ли действително да тръгнеш да го вземаш от godaddy? Защото те правят всякакви шмекерии и в последствие се оказва, че тя цената не е такава, че той домейнът не е баш свободен...

Аз тамън приключих една сага с друг голЕм регистратор. Бяха ми заключили достъпа до домейна, щото изтичаше същия ден, а според тях беше изтекъл, заради времевата разлика... и не можех да си взема кода за трансфер. Това беше отговор, който получих след 2 дена след датата на изтичане, щото беше уикенд. Съответно домейна беше вече изтекъл, но в гратис периода. В чата категорично ми заявиха, че не мога да го трансферна без първо да го подновя при тях... и отказаха да ми предоставят достъп до трансфер кода. Челиндж ацептед си викам..

Та..., категоричното не винаги е вярно.
The following domains have completed transferring and should now be available in your Domain Manager:

А защо чака до последната секунда? Или не беще важен домейна

А защо чака до последната секунда? Или не беще важен домейна
Не ми е от най-важните, не беше чакане, тъй се случи. Прехвърлянето на домейн в гратис периода не е новост за мен, ма явно за част от съпорта на тая голЕма компания беше.. най ме жегна идеята, че няма да ми дадат трансфер кода.

Не ми е от най-важните, не беше чакане, тъй се случи. Прехвърлянето на домейн в гратис периода не е новост за мен, ма явно за част от съпорта на тая голЕма компания беше.. най ме жегна идеята, че няма да ми дадат трансфер кода.
Коя е тая компания, кажи да имаме едно наум.

Горе