Минах и търся друго Всеки ден преглеждамПреглеждал ли си какво се продава или вече си минал от там и търсиш нещо друго?
Идва ми скъпичко точно в този момент., но домейна е хубав, за тези пари ако пазиш и стария сайт, който беше до преди година на този домейн още по-хубаво.Здравей, мога да предложа
avtoportal.bg - 350 лв.
Здравей, ще съм страшно благодаренЗдравей,
Ако имаш желание мога да ти пратя няколко фрий домейна на автомобилна тематика. Някои от тях имат и сравнително добра история, но ти ще си ги провериш.
Не ги пиша тук, за да не ги резервират акулите, които резервират по 100 домейна и после им искат тройна сума
Трябват ми за бг сайтове, английските няма да ми вършат работаЗдрасти,
Имам един, който е бил сайт на Kia Sportage, но на английски.
тези домейни са скъпи. Едва ли ще намериш нещо евтино. @TaloV сподели предложения, ма съжаление всички подобни домейни с история и линкове са на подобна цена.Търся домейни, които да нямат спам точки или наказания от гугъл, със налични бекъп линкове.
Автонасоченост, ако има случайно някой за автогаз сервиз или блог домейн, ще е добре дошъл.
Здрасти, може ли лични, какво предлагаш?Здрасти,
Имам един, който е бил сайт на Kia Sportage, но на английски.
Изпрати и на нас, те акулите не гледат основно тукаЗдравей,
Ако имаш желание мога да ти пратя няколко фрий домейна на автомобилна тематика. Някои от тях имат и сравнително добра история, но ти ще си ги провериш.
Не ги пиша тук, за да не ги резервират акулите, които резервират по 100 домейна и после им искат тройна сума
Всъщност намерих 4 до сега и то на перфектна цена с добра историятези домейни са скъпи. Едва ли ще намериш нещо евтино. @TaloV сподели предложения, ма съжаление всички подобни домейни с история и линкове са на подобна цена.