Много съм доволен !Дано не им излезе после скъпо на момчетата с тези безплатни .com
Не всичко е точно вече даваме 4 .com безплатни срещу 2 .com платени
....От днес пускаме персонално договаряне на пакет домейни. Независимо какви разширения желаете. Домейните трябва да са минимум 4 броя, може да ми пишете тук на лично съобщение и ще ви се даде персонална отстъпка.
Идеята е следната понеже искаме да предоставим нов поглед на продажбата на домейни в БГ и да оставим пълен избор на хората просто да си купат домейни на добри цени а не от сорта домейн 5 лв. Но с платен хост за 1 год. Ние също предлагаме хостинг но искаме да няма обвързване задължително с някой хост пакет. Искате домейни ок само домейни ок и веднага да се сещате ,че ние ще ви дадем най-добрите цени. Затова събирате 4 имена независимо какви са и ние ви даваме персонална отстъпка.
Стартираме нов промо пакет който е ограничен във времето до 03.11. до 00.00 часа наше време
Промото е следното:
Заплащате 2 домейна .com и получавате 4 домейна .com безплатно.
Ето стъпките , избирате 2 домейна .com селектирате ги и ги добавяте в кошницата,
Заплащате домейните. След което избирате 4 домейна .com и когато стигнете метода на заплащане избирате заплащане по банков път. И тези 4 домейна се регистрират автоматично безплатно.
ето линка към сайта:
http://domains-world.biz/
От днес пускаме персонално договаряне на пакет домейни. Независимо какви разширения желаете. Домейните трябва да са минимум 4 броя, може да ми пишете тук на лично съобщение и ще ви се даде персонална отстъпка.
Както гледам отново си стартирал добра промоция. Ако ми останат кинти, отново ще се възползвам! Браво!
Стартираме нов промо пакет който е ограничен във времето до 06.11. до 22.00 часа наше време
Промото е следното:
Заплащате 2 домейн с разширения .com или .net получавате 3 домейн .coм и 7 домейна .xyz безплатно.
Ето стъпките , избирате 2 домейна .com или .net селектирате ги и ги добавяте в кошницата,
Заплащате домейните. След което избирате останалите домейн разширения в тази промоция и когато стигнете метода на заплащане избирате заплащане по банков път. И тези 10 домейна се регистрират автоматично безплатно.
ето линка към сайта:
От днес пускаме персонално договаряне на пакет домейни. Независимо какви разширения желаете. Домейните трябва да са минимум 4 броя, може да ми пишете тук на лично съобщение и ще ви се даде персонална отстъпка.
Стартираме нов промо пакет който е ограничен във времето до 10.11. до 22.00 часа наше време
Промото е следното:
Заплащате 2 домейн с разширения .com или .net получавате 2 домейн .coм и 4 домейна .xyz безплатно.
Ето стъпките , избирате 2 домейна .com или .net селектирате ги и ги добавяте в кошницата,
Заплащате домейните. След което избирате останалите домейн разширения в тази промоция и когато стигнете метода на заплащане избирате заплащане по банков път. И тези 6 домейна се регистрират автоматично безплатно.
ето линка към сайта:
пускаме персонално договаряне на пакет домейни. Независимо какви разширения желаете. Домейните трябва да са минимум 4 броя, може да ми пишете тук на лично съобщение и ще ви се даде персонална отстъпка.