Янко Славчев
New Member
Продавам домейн: targuvai.bg
Цена: 200 000 лева. Регистриран в Регистър.БГ ООД / SuperHosting.BG
Цена: 200 000 лева. Регистриран в Регистър.БГ ООД / SuperHosting.BG
Последно редактирано:
Според мен цената е висока... Това са 200 бонаНе, цената е тази която виждаш 200 000 лева.
Домейна е заверен при нотариус. Ще се прехвърли, ако има заинтересован кандидат.Напиши номера на банковата си сметка, иначе хората не знаят, как да ти платят. Ако имаш повече от един превод, продаваш на първия който е превел.
Не мисля че е тъпотия. Има доста по-скъпи, а и мисля че домейна е доста лесен за запомняне. Цената е изгодна. Дори си мислех да стартирам с 500 К.Такива тъпотии нямат място тука.
Благодаря за коментара! Домейна е заверен при нотариус! Не е измама, може да се провери.За човек със много сериозни намерения и много голям капитал зад гърба този домейн е просто уникален. Но , някак написано от потребител с 2 коментара , звучи като поредната измама.
Благодаря за коментара и подкрепата!Щом това предлага - значи има пазар. Но лично аз мисля, че е нужен успех тук. Успех.
Мисля, че домейна е лесен за запомняне и който го купи, бизнесът му ще бъде печеливш. Да не забравяме, че името продава!Би било интересно да чуем как стигна до оценката от 200К за този домейн. Защо според теб той струва толкова?
Благодаря за коментара и подкрепата!Успех!
Не, не се шегувам, това е цената. Да, така е, някой неща са по-скъпи от един апартамент. Като например: targuvai.bgЯнко, нещо май ни бъзикаш. То тоя домейн по-скъп от апартамента ми!
Името не е нищо днешно време.. то за 200 000 лева ще си купя 888 и ще печеля повече от targuvai.bg или пък що да не си регна targuvam.bg ?
Със сигурност не струва повече от 20 бона...и толкова може да вземеш при много голям успех ако е някъв трейд марк