Ми май не. Не ме приемат на сериозно. Което означава, не че ще спра да помагам до колкото мога нахората, които го заслужават, а че ще спрада агитирам други хора. Просто всеки като му кажеш: "купи някаква храна за бедните"и те гледа със злоба, все едно си му откраднал парите. Вярно е, че и ежедневието ни е пренаситено от боклуци, които само гледат как да използват жалостта на хората, за да ти вземат парите, но всеки си казва: "за какво да му давам" и "на мен кой дава", докато не ти се стовари на главата. Да не си мислите, че някой от хората, за които събираме пари със sms-и покрай бедствия, наводнения и прочие е бил голям благодетел. Не. Именно защото не са си мислели,че може да попаднат в подобна ситуация. Ама после, когато нашите париим помагат е добре, нали? Наводнение е отнесло къщата ти? А ти мислил ли си някогаза хората, които нямат дом? За малките деца, майките с малки деца, за бабите и дядовците, които са на улицата и при -20, и при +40? Май не, а?
Ето така стоят нещата за съжаление. Добрите хора в България явно сме самотници в инициативит, които правим. Но това пък никога не може да ни накара да спрем да ги правим.