ПРАТКА.бг
New Member
В кои градове имате офиси?
В кои градове имате офиси?
3.65лв. без такса НП, добвави и таксата НП, която при тези е 1.20лв. минимум (абсурдно!) и картинката вече не е толкова красива.абе незнам ама, има къде къде по-развити фирми за 3.65 ти карат от адрес до адес пратката без минимални бройки и глупости. https://cvc.bg
тествано е лично. Каде сте тръгнали с тея оферти, аз ви предлагам да ви водя клиенти ми пишете наизуст..
Да, те и Спиди държат уж по-добри цени от Еконт, ама на кой услугите му са по предпочитани? Аз не бих съкратил некви къси пари, за да може после клиента да ми звънне и да ми сипе по телефона, че куриера нещо е омазал нещата.3.65лв. без такса НП, добвави и таксата НП, която при тези е 1.20лв. минимум (абсурдно!) и картинката вече не е толкова красива.
Просто ПРАТКА. И това е. Нещо като Ксерокс за ксероксите.Обърквам се, защо домейнът и бранд идеята са на кирилица? Всъщност, кой домейн трябва да запомня?
PRATKA.COM, PRATKA.BG, PRATKA.EU
ами ако пращаш купчината от един офис на CVC и имаш наложен към всяка , и отива директно на адреса на получателя срещу 4.49 с ддс, мисля че е топ офертата. сега ако ходиш за 1 пратка до офиса им няма много далавера. но ти пращаш много може да ги тестваш леко.3.65лв. без такса НП, добвави и таксата НП, която при тези е 1.20лв. минимум (абсурдно!) и картинката вече не е толкова красива.
Ползват софтуера и инфраструктурата на Транспресс (с които работя и аз). Говорих с тях и няма как да ми предложат по-добри цени от това, което ползвам при Транспресс. А в моя случай за разходка до офис и дума не може да не става. Направлението, което ме интересува, е само адрес-адрес.ами ако пращаш купчината от един офис на CVC и имаш наложен към всяка , и отива директно на адреса на получателя срещу 4.49 с ддс, мисля че е топ офертата. сега ако ходиш за 1 пратка до офиса им няма много далавера. но ти пращаш много може да ги тестваш леко.
по-евтино ли ти излиза от адрес до адрес за 4.85 с ддс и всички такси н.п - доставка на следващия работен ден?Ползват софтуера и инфраструктурата на Транспресс (с които работя и аз). Говорих с тях и няма как да ми предложат по-добри цени от това, което ползвам при Транспресс. А в моя случай за разходка до офис и дума не може да не става. Направлението, което ме интересува, е само адрес-адрес.
Не, имам предвид следното: Какво правим, ако и “ХОП” пусне бранд с куриерски услуги ползващи домейните PRATKA.BG и PRATKA.EU?Е и двата отиват в хоп.. Искаш да кажеш, че е техен и са предпочели бг-то, пред това да ходи у хоп ли?