От тях вече съм получил 10-на пакета. Идват навреме и добре опаковани. Последно си получих пратката за 20 дена което се равнява на 3 седмици а срока е 4-5 седмици. Говоря за безплатната доставкаДобре, какво Ви е мнението за tiny deal? Коректни ли са, бързо ли идват доставките и т.н.
Тука вече и на мен ми е интересно, едни препоръчват безплатната доставка за да не минава през митница други DHL.Добре, а как стояха нещата с мита и т.н. че никога не съм поръчвал от там...
Добре, а как стояха нещата с мита и т.н. че никога не съм поръчвал от там...
Шефе я дай линк към темата в която си търсеше телефон да фърля едно окоДа, и мен ме интересува живо какво реално се случва като дойде на митницата? В смисъл, какви са процедурите, и как се освобождава. Спомням си една статия на Еленко, който описваше минаването през 10 гишета, сега било 2, доколкото съм запознат.
Ето я темата: Мнения за Андроид телефон Sensus - четири ядрен.Шефе я дай линк към темата в която си търсеше телефон да фърля едно око
Да, и мен ме интересува живо какво реално се случва като дойде на митницата? В смисъл, какви са процедурите, и как се освобождава. Спомням си една статия на Еленко, който описваше минаването през 10 гишета, сега било 2, доколкото съм запознат.
Мерси, аз я изрових прееди малко и даже писах. Ако ти е дошъл телефона ще се радвам да споделиш мнениеЕто я темата: Мнения за Андроид телефон Sensus - четири ядрен.
Да, веднага ще се похваля в темата. Даже ще кажа, ако нещо нередно има. Но съм оптимист за него. На всеки, който му кажа, че Lenovo смартфон съм си взел ме гледа странно. Ама те и телефони ли правели. Викам му, ти нали таблет на Lenovo си виждал. И той "Да", е колко му е на направиш и телефон. Дори, ако телефона им не е преди таблета като продуктова линия.Мерси, аз я изрових прееди малко и даже писах. Ако ти е дошъл телефона ще се радвам да споделиш мнение
Сега декември месец ще ми се налага да ходя поне 2 пъти до митница и ще споделя после впечатления
Вече ходих за еори код, нещата стават попринцип доста мудно и бавно, но важното е да станат. И другото нещо, което забелязвам, но и го очаквах де, ако имаш твой познат може и слон да вкараш в страната без проблем, но ако нямаш познати като мен и за 3-4 гривнички може проблем да ти правят.
Аха, ясно. 10 минути. Доста по-оптимистично е отколкото си мислех. Очаквам половин или един ден на митницата да си изкарам като пич, но явно няма като те слушам.
На каква база ги плати тези 47 лева? 200 лева пратка - 25% някъде мито. Не са истински и тези. Но пак ми излиза по-евтино, това което съм взел.
20% ДДС - 40лв, останалото са 3,5% мито съдейки по тия 7лв...
Не така с лошото де, може и да минеш метър и да не плащаш мито.Ясно. Мислех, че е по-малко. И това бе е зле. Важното е да не отнеме и цял ден или половин.
Не така с лошото де, може и да минеш метър и да не плащаш мито.
И тук е въпроса ако поръчам с DHL дали 100% няма да избегна плащане на мито?