ами кажи какво инфо очакваш
прасто трупамнения
По-добре вземи си направи един твой сайт и се учи от нулата, вместо да се опитваш да инвестираш някаква минимална сума, а и да имаш след това големи очаквания без да си мръднеш пръста. Човекът продава 2 сайта на цена от 250 лв. взети заедно. Дава ти базите данни и архива с файловете, оттам нататък се оправяй, както можеш. Купуваш си хостинг, откъдето ти кефне, предоставяш им тия неща, дето са ти ги пратили по емейл или скайп, и те ще ги ги вържат да работят. После си ги развивай, както си знаеш и спрямо труда си ще получиш някаква възвръщаемост, съответно и печалба. Реших да отговоря вместо автора, но той ако има нещо да добави..Посещения, от къде идват, колко са, редистрирани ли са с адсенс, имат ли приходи, ключови думи, до кога са платени хост+домейн, това е за което се сещам, ако дадеш друга информация която смяташ, че би ми била полезна няма да се разсърдя . Благодаря !
По-добре вземи си направи един твой сайт и се учи от нулата, вместо да се опитваш да инвестираш някаква минимална сума, а и да имаш след това големи очаквания без да си мръднеш пръста. Човекът продава 2 сайта на цена от 250 лв. взети заедно. Дава ти базите данни и архива с файловете, оттам нататък се оправяй, както можеш. Купуваш си хостинг, откъдето ти кефне, предоставяш им тия неща, дето са ти ги пратили по емейл или скайп, и те ще ги ги вържат да работят. После си ги развивай, както си знаеш и спрямо труда си ще получиш някаква възвръщаемост, съответно и печалба. Реших да отговоря вместо автора, но той ако има нещо да добави..
Ами аз му писах, но ми направи впечатление, че задава въпроси, на които отговорите може да види и сам.
Ти имаш интерес да си продадеш стоката.