Здравейте, имам един въпрос свързан с достъпа до един уеб сайт. Имам достъп до phpadmin на въпросният сайт, но не знам как да вляза в административния панел на сайта. Със www.въпросниясайт.соm/admin не става, със www.въпросниясайт.соm/wp-admin отново не става, със www.въпросниясайт.соm/login пак не става. Въпроса ми е има ли начин да получа достъп до административния панел? Защо питам такива глупави въпроси, защото човека от който го взех е собственика на металургичния завод. Администратора е напуснал и е затрил всичко. Изровихме само достъп до phpadmin панела и така също до FTP, но се оказа, че достъпа до FTP съвсем не е това което е записал, защото нищо от това като port. user, password, host не отговаря. Какво целим? Имаме за цел настоящия сайт да се махне и да се сложи нов сайт. Защо е цялата тази галимация? Ами защото на човека не му се плаща за нов хостинг и домейн като вече е платен за доста дълъг период и то на чужд хостинг - www.hosting.com, а иска само да се замени изцяло информацията. Но естествено и там не е известно нищо няма данни за e-mail и password. Благодаря Ви! Въпреоса ми е през phpadmin панела до който имаме само достъп може ли да се подмени изцяло уеб сайт-а, който той иска да се качи? И ако да какво може да се направи?
Извинявам се, ако съм пуснал темата в неподходящ раздел!
Извинявам се, ако съм пуснал темата в неподходящ раздел!