Турция е единствената страна в цял свят от която може да се пазарува по каталог, без грам притеснение. От доста години насам не съм чувал за излъган от турски търговец. Дори и да има такъв, той получава линч от колегите си и в същото време същите тези колеги овъзмездяват излъгания клиент. Не е нужно да се ходи до там, освен за да се види на живо. Ако е във сферата на бельото, то там каталозите имат снимки на кройките и мостри на платовете.
@uphero
Турция е на 2 часа път, няма проблем и сам да отидеш, всички говорят Български! В най - лошия случай да си на 5 часа път от заводите и складовете. Как стоят нещата на пазари, като капалъ чарши идея си нямам, знам че там има злато на добри цени и реплики. И щом ти е интересно не разбирам от всичко, а само от две неща. Първата си продажба в ибей я направих близката 2004 година, първия си онлайн магазин го направих по времето на мамбо (мамбо е старото име на джумла)! Кажи речи по същото време започнах да се занимавам и с оптимизиране. През 2007 година започнах да се занимавам с продажби на едро за цял свят, като моята задача беше да изработвам логистиката. За вече над 10 години обикаляне по митници и адвокати, смятам че знам тънкости в тази ниша, който доста митничари, адвокати и икономисти не знаят! Давам ти съвет! Не ти казах че нямаш пари да поръчаш, а се опитах да ти кажа, че ако искаш да купиш евтино дрехи и да имаш хубава печалба, ще трябва да купиш дрехи достатъчни да се заредят 10-тина магазина и ако нямаш толкова магазини, можеш да се свържеш с човек, който работи с още 20 магазина и да те включи и така хем да си с един магазин, хем да печелиш, но явно ти е сложно да го разбереш. След това ти изказване, дори и да се свържеш с мен не бих искал да работя с теб!