todorova_1
New Member
Ако желаеш да станеш дистрибутор на сайтът за творци АртБг можеш да се свържеш с нас!
Какво е заплащането?
Получавате 15% от всяка поръчка, която направите. Когато натрупате минимум 20 лева парите се изпращат по желания от вас начин.
Какви са моите задължения?
Като дистрибутор/дропшипинг вие трябва да разпространявате и продавате продуктите от нашата платформа. Не се обвързвате с договор.
Как да ги разпространявам?
Влизате в сайта на АртБГ или facebook страницата ни, от там сваляте снимки и описанието на продуктите, които искате да продавате и започвате да ги разпространявате където пожелаете. Когато някой поръча на вас, Вие се свързвате с мен и ми предоставяте данни за поръчката. След това получавате парите, които сте спечелили.
Това е сайта:
Какво е заплащането?
Получавате 15% от всяка поръчка, която направите. Когато натрупате минимум 20 лева парите се изпращат по желания от вас начин.
Какви са моите задължения?
Като дистрибутор/дропшипинг вие трябва да разпространявате и продавате продуктите от нашата платформа. Не се обвързвате с договор.
Как да ги разпространявам?
Влизате в сайта на АртБГ или facebook страницата ни, от там сваляте снимки и описанието на продуктите, които искате да продавате и започвате да ги разпространявате където пожелаете. Когато някой поръча на вас, Вие се свързвате с мен и ми предоставяте данни за поръчката. След това получавате парите, които сте спечелили.
Това е сайта:
Начало - ArtBg
Най-новото в блога ни! Най- новите стоки Кои са новите стоки в сайта? Най-новите магазини в сайта ни Кои са най-новите магазини в сайта? Elis’s Deco Teddy’s Beads VANDA ART Магазин „Роса“ ИСКАМ Да стана Дистрибутор Ако искаш да започнеш работа при нас, пиши ни! Име * Email * Относно Съобщение *...
tvorec.eu
Последно редактирано: