Desisslava Dimitrova
Active Member
От: От: Дропшипинг - как да следя наличностите?
Лошото е, че досега съм вкарала ръчно над 500 продукта от бижутата и над 1500 книги. Нито един от моите доставчици няма xml. След празниците ще говоря с тях да направят нещо по въпроса. Пиши ми след Нова година за цени, фукционалности и т.н.
Програмата е писана за мен от съквартиранта ми, по-принцип може да работи на всеки опънкарт, но не знам какъв ти е хмл файла, които ти предоставя доставчика. При теб ще е малко по-кофти, ако имаш качени вече много продукти, понеже когато се качва продукт се слага едно ID(взето от хмл-а файла) за да могат да бъдат match-вани по някакъв начин артикулите. Аз стартирах директно с тази програма и не беше проблем, когато добавям продукт да добавям и съответно ID, но ако имаш вече да кажем 1к продукти ще е много трудно да добавиш на всички id-то ръчно.
По-принцип е възможно да се пригоди/изработи по-твоите нужди, но не знам какво време ще има и със сигурност ще бъде след празниците
Лошото е, че досега съм вкарала ръчно над 500 продукта от бижутата и над 1500 книги. Нито един от моите доставчици няма xml. След празниците ще говоря с тях да направят нещо по въпроса. Пиши ми след Нова година за цени, фукционалности и т.н.